Smartfón Cat S60 si vyslúžil hneď niekoľko prvenstiev.

Cat S60 je prvým smartfón vôbec, ktorý je vybavený integrovanou termovíznou kamerou, navyše je označovaný aj ako najvodotesnejší smartfón na svete. Telefón, ktorý bol predstavený na Svetovom kongrese mobilných technológií 2016 a stal sa novou vlajkovou loďou portfólia Cat, je dostupný už aj na Slovensku.

Smartfón Cat S60 má vstavaný modul termovíznej mikrokamery Lepton od spoločnosti FLIR s vizualizáciou tepla, ktoré nie je viditeľné voľným okom, pričom zvýrazňuje teplotné rozdiely. Na modeli S60 je táto funkcia dostupná prostredníctvom špeciálne vyvinutej aplikácie MyFLIR, ktorá ponúka široký výber funkcií na zachytenie a analýzu tepelných obrazov, čo je skutočne jedinečné pre súčasné smartfóny. Termovízna kamera modelu Cat S60 tak umožňuje svojim používateľom využívať zariadenie mnohými novými spôsobmi, a to napríklad na detekciu úniku tepla v okolí okien a dverí, objavenie úniku vlhkosti a chýbajúcej izolácie, identifikáciu prehrievania elektrických zariadení a obvodov, ako aj nočné videnie.

Vďaka zabudovanej termovíznej kamere získajú používatelia  nekonečné úsporné možnosti, od vytvárania správ na mieste až po e-mailovú integráciu. Možnosť nosiť jediné zariadenie, ktoré okrem iného dokáže zachytiť a merať povrchové teploty, umožní široký rozsah využitia pre stavbárov, pracovníkov verejných služieb, pohotovostný personál, milovníkov technológií…

Nový model navyše znesie ponorenie do hĺbky päť metrov po dobu jednej hodiny, zatiaľ čo fyzické tlačidlá je možné používať pod vodou na ovládanie fotoaparátu a videokamery.

Smartfón Cat S60 si môžete odteraz zakúpiť v slovenských obchodoch za cenu 649 EUR.

 

Značky: