Smartfóny Cat sú známe predovšetkým svojou robustnosťou a vysokou odolnosťou.

Čoskoro sa však dočkáme aj ďalšej novinky v portfóliu značky. Bude niesť označenie Cat S62 Pro a dokonca už je „zalistovaná“ na webových stránkach Cat. Okrem pár ukážok o tomto zariadení nevieme takmer nič.

cat s62 pro

Zdroj: Cat

Novinka v ponuke Cat bude mať na zadnej strane vylepšenú termokameru, jeden klasický fotoaparát a snímač odtlačkov prstov. Podľa tradície značky bude mať nové zariadenie aj zvýšenú odolnosť podľa IP68 a najnovších certifikátov MIL-STD-810H.

Cat S62 Pro je nástupcom modelu Cat S61, ktorý mal vo svojej výbave takisto integrovanú termovíznu kameru FLIR. S62 Pro nám prináša „ďalšiu generáciu“ s niekoľkými exkluzívnymi vylepšeniami poskytujúcimi ešte viac teplotných detailov, ktoré pomáhajú lokalizovať a diagnostikovať vlhkosť, prievan, úniky, ohniská, elektrický skrat a podobne.

Promované zariadenie má byť vrcholom inovácií, funkčného dizajnu a robustnosti. Nateraz však poznáme príliš málo detailov na to, aby sme vedeli, čo si pod týmto všetkým spoločnosť Cat predstavuje.

Po hardvérovej stránke pritom neočakávame, že by sme v tomto odolnom zariadení mohli vidieť vlajkové parametre, pretože aj predchodca mal vo svojej výbave Snapdragon 630. Je tak veľmi pravdepodobné, že model Cat S62 Pro bude mať vo výpise hardvérovej výbavy Snapdragon 665 alebo Snapdragon 720/730. 

cat s62 pro

Zdroj: Cat

Cat S61 sa momentálne na Slovensku predáva za približne 700 eur. V čase spustenia predaja bola cena až 899 eur, čo môže byť hodnota, za ktorú sa môže predávať aj model Cat S62 Pro. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia CAT S61: Smartfón do náročných podmienok

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.