Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vzhľadom k veľkému septembrovému záujmu o vlajkovú loď Honor 9 aj vlaňajší model Honor 8 sa spoločnosť Honor rozhodla ponechať ceny za oba modely znížené a vyjsť tak v ústrety svojím fanúšikom.

Honor 9 bude nastálo k dispozícii za 429 eur, Honor 8 potom za 339 eur.

Honor 9 so skleneným chrbtom a 5,15″ FullHD displejom pracuje s duálnym fotoaparátom v kombinácii 20 a 12 MPx, ktorý je doplnený prednou 8MPx selfie kamerou. Spoľahlivá čítačka odtlačkov prstov je umiestnená na prednej strane telefónu pod displejom. Výkon zaisťuje 4GB operačná pamäť doplnená 64GB internou pamäťou. Honor 9 s USB-C podporuje dualSIM, NFC alebo rýchlonabíjanie. Telefón je k dispozícii v zafírovo modrej, antracitovo čiernej alebo ľadovo sivej farbe.

Honor 8

Vlaňajší model Honor 8 s 5,2″ FullHD displejom má kvalitný duálny fotoaparát s rozlíšením dvakrát 12 MPx. Čítačka odtlačkov prstov v kombinácii s inteligentným tlačidlom smartkey je umiestnená na zadnej strane telefónu. Smartfón je vybavený 4GB operačnou pamäťou, interná pamäť má 32 GB, výdrž zaistí batéria s kapacitou 3000 mAh. Honor 8 podporuje NFC, dualSIM a má taktiež infraport,USB-C a funkciu rýchlonabíjania. Za novú cenu je k dispozícii v troch farbách: modrej, čiernej a bielej.

Značky: