Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

K už prevádzkovaným riešeniam Kerio získa spoločnosť prístup k ďalším produktom ako GFI LanGuard, GFI EndPointSecurity a GFI Archiver.

 Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení pre bezpečnosť podnikových sietí, oznámila, že Centrum Paraple, všeobecne prospešná spoločnosť, prejde na nový licenčný model GFI Unlimited, ktorý jej umožní využívať až 12 produktov GFI Software za jedno predplatné.  Proces migrácie na GFI Unlimited zrealizuje firma Gaia Connections, predajný partner spoločnosti GFI Software, v treťom štvrťroku 2018.

Centrum Paraple už prevádzkuje riešenie Kerio Control, ktoré bolo nasadené v roku 2017. Riešenie poskytuje vzdialený prístup do systému Centra Paraple cez VPN sieť, umožňujúci bezpečný Wi-Fi prístup pre hostí oddelený od vnútornej Wi-Fi siete pre pracovníkov, a zabezpečenie proti webovým útokom. Ešte dlhšie využíva riešenie Kerio Connect, ktoré sa vďaka integrovanému antivírusu, groupwarovým funkciám, vstavanej archivačnej funkcii a automatickej zálohe ukázalo ako skvelá alternatíva predchádzajúceho riešenia Microsoft Exchange.

Od GFI Unlimited si spoločnosť sľubuje prístup k ďalším riešeniam, vďaka ktorým ešte posilní svoje komunikačné a bezpečnostné možnosti súvisiace s rastúcim počtom ransomvérových útokov či zvyšujúcimi sa nárokmi na ochranu osobných údajov. Centrum bude mať určite záujem aj o produkty GFI LanGuard pre automatizované zaistenie softvérových aktualizácií, GFI EndPointSecurity na ochranu koncových bodov a GFI Archiver na pokročilú archiváciu elektronickej pošty a priložených súborov.

„V našej spoločnosti už k všeobecnej spokojnosti prevádzkujeme riešenie Kerio, a preto vítame ponuku GFI Software výhodne rozšíriť ochranu IT infraštruktúry o ďalšie nástroje,“ povedal Jan Dolínek, manažér fundraisingu, Centrum Paraple. „Aj u nás vnímame stále zložitejšiu situáciu v oblasti kybernetickej bezpečnosti a zvyšujúce sa regulatórne požiadavky na ochranu dát. GFI Unlimited v kombinácii s kvalitnými službami Gaia Connections sú presne tou ponukou, ktorá nám pomôže obmedziť čas spojený s riešením prípadných technických problémov a o to viac ho venovať našim klientom.“

O spoločnosti Centrum Paraple

Centrum Paraple otvorili v roku 1994 Zdeněk Svěrák a občianske združenie Svaz paraplegiků (Zväz paraplegikov). Od roku 2010 je všeobecne prospešnou spoločnosťou. Pomáha ľuďom s poškodením miechy a ich blízkym zvládnuť ťažkú životnú situáciu. Je oporou pre tých, ktorí práve ochrnuli po úrazu alebo chorobe, aj pre tých, ktorí tak žijú už dlho, ale narazili na problém, s ktorým si nevedia poradiť. Svoje služby poskytuje klientom starším ako 16 rokov z celej Českej republiky. Viac informácií získate na www.paraple.cz

O Gaia Connections

Spoločnosť Gaia Connections je na trhu nepretržite od roku 1990, zameriava sa na komplexnú správu IT vrátane dodávok hardvéru a softvéru prevažne stálym zmluvným zákazníkom. Kladie dôraz na individuálny prístup, prioritou je tiež zabezpečenie a ochrana dát.

20 let Centra Paraple

Značky: