Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

5 spôsobov, ako nové notebooky Lenovo Legion Y720 a Y520 zvyšujú úroveň hrania

V rámci našej snahy poskytovať zákazníkom čo najpôsobivejšie zážitky z hrania na PC sme v Lenovo strávili čas budovaním a počúvaním hráčskej komunity, aby sme lepšie pochopili, čo najviac potrebuje. Tento rok uvádzame špecializovanú podznačku pre herné počítače značky Lenovo pod názvom Lenovo Legion, ktorá hráčom prináša silné a výkonné herné zariadenia. Ide o používateľský zážitok vychádzajúci z toho, čo je ich vášňou – čo najpohlcujúcejšie herné zážitky. Presne tak, ako rímska armáda mala spoločný úmysel, ktorý ju držal pokope a silou, s ktorou treba počítať, Lenovo Legion sa spája s rastúcou komunitou hráčov a ich vášne pre hru.

Naša prvá ponuka z radu Lenovo Legion stelesňuje moderný herný zážitok v podobe nových notebookov Lenovo Legion Y720 a Y520 – dva výkonné herné počítače určené pre mainstreamových a nadšených hráčov. Tieto produkty sú výsledkom rozhovorov s tisíckami hráčov a pochopenia a predvídania ich potrieb. Lenovo Legion je o povzbudení nášho odhodlania zlepšovať hru špičkovou technológiou.

Tu je päť spôsobov, ako notebooky Lenovo Legion Y720 a Y520 nastavujú latku na základe hráčskych postrehov.

Lenovo Legion Y720 Laptop

Lenovo Legion Y520 Laptop

 

Potreba rýchlosti

Podobne, ako váš mozog oživuje zmysly, grafika a CPU poháňajú vaše herné zariadenie a prinášajú pohlcujúci zážitok. Hráči súhlasia, že grafika a rýchlosť procesora sú prvky, ktoré si na svojich herných počítačoch cenia najviac. Notebooky Lenovo Legion sú vybavené najnovšími grafickými kartami NVIDIA a procesormi 7. generácie Intel Core i7, ktoré poskytujú rýchlosť, ktorú potrebujú na výhru. Väčšia RAM tiež prináša lepšiu hrateľnosť a je podľa spätnej väzby hráčov druhým najžiadanejším vylepšením. Môžete tak spustiť a streamovať svoju obľúbenú hru, odpovedať na otázky z chatu a prehrávať hudbu – to všetko naraz a bez zaseknutia – s výkonom 16 GB DDR4 pamäte v oboch notebookoch. Lenovo Legion Y720 notebook je dokonca vybavený Thunderbolt 3, najrýchlejším portom, ktorý je v dnešných počítačoch dostupný, aby ste sa mohli zapojiť a hrať rýchlosťou blesku.

Pripojte notebook Lenovo Legion Y720 na druhú obrazovku cez bleskurýchly Thunderbolt 3

Buďte realisti s Virtuálnou realitou

Hranice medzi skutočnosťou a virtuálnou realitou sa začínajú prelínať. Táto križovatka je však kryštálovo jasná, keďže virtuálna realita (VR) sa stáva novou digitálnou realitou. Mnohí znalci z odvetvia sa zhodujú na tom, že z VR sa stáva najväčší hráčsky trend pre rok 2017. Notebook Lenovo Legion Y720 vybavený grafikou NVIDIA GeForce GTX 1060 je pripravený na VR a ponúka skutočne pohlcujúcu hrateľnosť. Jednoducho zapojte VR set do HDMI portu a ste pripravení na pohlcujúcu hru.

Pohlcujúca hra vo VR s notebookom Lenovo Legion Y720

Pastva pre oči

Keď chcete vyhrať, tak potrebujete vidieť každý najmenší detail. Pixelácia, omeškanie obrazovky alebo padnuté okienka môžu spôsobiť rozdiel medzi tým, či uvidíte svojho herného oponenta prvý vy alebo on uvidí vás. Keďže vysoko kvalitné rozlíšenie obrazovky je niečo, čo hráči vyžadujú, zvýšili sme svoj vklad a v notebooku Lenovo Legion Y720 ponúkame až UHD (3840 × 2160) IPS antireflexný displej. Obrazovka je len tak dobrá ako GPU, ktoré ju poháňa. Hráči to vedia a dobrá grafická karta je medzi tromi špecifikáciami, ktoré si hráči cenia najviac.1 Notebooky Lenovo Legion sú určené pre hry vo vysokom rozlíšení. Ak chcete dosiahnuť ešte pohlcujúcejší vizuálny zážitok, pripojte váš notebook k jednému z našich 27-palcových zaoblených herných monitorov Lenovo Y27g a veci uvidíte v úplne novom svetle.

Krištáľovo jasný obraz v notebooku Lenovo Legion Y720 s UHD antireflexným IPS displejom

Obklopte sa zvukom

Nič “nevypovedá” lepšie o pôsobivom hraní, ako keď ste obklopení zvukom. V skutočnosti takmer polovica (44 percent) počítačových hráčov si v minulom roku kúpila nové audio periférne zariadenie, aby si vylepšila svoje herné zážitky. Notebook Lenovo Legion Y720 sme navrhli s cieľom vytvoriť celosvetovo prvý počítač založený na Dolby Atmos Windows. Dolby Atmos vás vtiahne priamo do herného deja so silným a pôsobivým zvukom, s úžasnou presnosťou a realitou. Keď hráte hry s podporou Dolby Atmos a používate slúchadlá, môžete počuť, kde sa nachádzajú vaši spoluhráči a nepriatelia v 3D priestore – prinášajúc do hry pôsobivejšiu hĺbku a detaily. Pôsobivý zvuk oživuje svet hry, zvuk hučiacej vesmírnej lode vyvoláva pocit, že ju cítite a podobne aj praskanie vašich topánok na zemi. Keď zvuk prichádza z každého uhla, pri hre na notebooku Lenovo Legion Y720 získavate taktickú výhodu.

Notebook Lenovo Legion Y720 je celosvetovo prvým počítačom založeným na Dolby Atmos Windows

Precíťte hru

Vedeli ste, že väčšina hráčov sa ponára do sveta hier v noci? Je to tak, prieskum medzi užívateľmi ukázal, že väčšina hrania sa odohráva medzi 18:00 a polnocou. Preto sme notebooku Lenovo Legion Y720 pridali možnosť RGB klávesnice a voliteľnú červeno podsvietenú klávesnicu na notebook Lenovo Legion Y520, vďaka ktorej je super jednoduché hrať aj v noci bez toho, aby ste museli hľadať správne klávesy.

Pripravte sa na polnočné herné sedenia s voliteľnou RGB klávesnicou na Lenovo Legion Y720

A čo je ešte lepšie, notebook Lenovo Legion Y720 prichádza s možnosťou integrovaného bezdrôtového prijímača Xbox One, ktorý je schopný podporovať až štyri ovládače naraz, ak si hru chcete užívať s priateľmi.

Notebook Lenovo Legion Y720 podporuje možnosť integrovaného bezdrôtového prijímača Xbox One

Nový hráčsky rad Lenovo Legion sa zrodil z dopytu hráčskej komunity po špičkových herných zážitkoch. Každý produkt, funkcia a špecifikácia je výsledkom znalostí toho, čo naši zákazníci chcú. Lenovo Legion posúva hranie na úplne novú úroveň pohlcujúceho potešenia, začínajúc s notebookmi Lenovo Legion Y720 a Y520.

 

Ceny a dostupnosť

Notebook Lenovo Legion Y720 s cenou od 1399 EUR bude dostupný od marca 2017.

Notebook Lenovo Legion Y520 s cenou od 899 EUR bude dostupný od marca 2017.

Fotogaléria Lenovo Legion Y520