Športové pomôcky na domáce uvoľnenie svalového napätia sú čoraz populárnejšie. Medzi ne patria aj masážne pištole. V redakcii sme otestovali malú cestovnú masážnu pištoľ z Lidla značky Silvercrest.

Ide o kompaktné zariadenie pre domácu masáž a uvoľnenie svalových partií. Hlavnou výhodou tejto masážnej pištole je práve jej dizajn, vďaka ktorému ju môžete prenášať a používať aj na cestách. Samotná pištoľ bez nadstavca má rozmery 14,5 x 12,6 x 5 cm, váži iba 389 gramov a kompletné cestovné balenie s nadstavcami váži len 586 gramov.

Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl
Masážna minipištoľ Silvercrest

V balení nájdete okrem samotného zariadenia aj štyri nadstavce (guľatá hlavica na malé svalové partie; kužeľovitá hlavica na hĺbkovú, bodovú masáž; hĺbková hlavica v tvare U a plochá masážna hlavica na veľké svalové partie, ako sú stehná či prsia). Všetko je zabalené spolu v praktickom cestovnom obale. Nadstavce sa vymieňajú jednoduchým vytiahnutím a zasunutím.

V samotnej pištoli je Li-ion batéria s kapacitou 1800 mAh. Nabíja sa cez priložený USB na USB-C kábel s dĺžkou 80 cm a na jedno nabitie vydrží až 8 hodín prevádzky. Masáž je zabezpečená vďaka bezkefovému motoru, ktorý pri prevádzke takmer nepočuť. Pištoľ je skutočne malá a ergonomicky správne navrhnutá. Dobre zapadne do dlane.

Zdroj: Lidl

V hornej časti sa nachádza jedno tlačidlo, ktoré slúži na kompletné ovládanie zariadenia. Dlhým stlačením a podržaním pištoľ vypnete či zapnete. Po zapnutí si môžete krátkymi stlačeniami vybrať medzi 5 stupňami intenzity masáže. Po zapnutí sa vždy rozsvieti aj indikátor batérie. V spodnej časti zase nájdete USB-C port na nabíjanie a perforáciu slúžiacu na odvetrávanie. Zariadenie nie je odolné ani voči vode, ani voči prachu, čo je potrebné zohľadniť pri jeho používaní.

Hoci má masážna pištoľ Silvercrest mnoho pozitív, môže sa stať, že niektorí používatelia budú napriek tomu vyhľadávať intenzívnejšiu masáž, najmä na uvoľnenie silnejších svalových napätí. Do úvahy treba brať aj to, že ide skutočne o cestovné, kompaktné zariadenie, ktoré je určené primárne na regeneračné, domáce použitie.

Jednoduchosť použitia, kompaktnosť a celková kvalita prevedenia robia z tejto pištole vhodnú alternatívu najmä pre tých, čo hľadajú dobrý pomer cena/výkon. Predáva sa v dvoch farebných vyhotoveniach.

Cena: 36,99
Zapožičal: Lidl

  • Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl
  • Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl
  • Zdroj: Lidl
  • Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl
  • Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl
  • Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl
  • Masážna minipištoľ SilvercrestZdroj: Lidl

Prečítajte si aj:

Značky:

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.