Službu teraz môžete používať za prijateľný mesačný poplatok.

ChatGPT sa dá používať aj bez poplatku a úplne zadarmo, avšak je potrebné zobrať do úvahy, že nie vždy bude služba dostupná. Závisí to najmä od dennej hodiny. Pripočítať treba aj faktor posunu času a veľké využitie na opačnom kontinente. Poplatkom 24 USD s DPH za mesiac sa môžete týmto limitom vyhnúť a používať umelú inteligenciu v plnej verzii, v akej je momentálne dostupná.

Verzia zadarmo stále zostáva a jediné, čo potrebujete, je registrovať sa do nej cez emailovú adresu s potvrdením vášho telefónneho čísla. Návod ako sa registrovať a ako službu používať sa dozviete v tomto článku. Na vyskúšanie si tejto formy umelej inteligencie sa dá dobre používať aj bezplatná verzia.

Platená vám prinesie možnosť používania aj vtedy, keď je serverové vyťaženie veľmi vysoké. To je pravdepodobne hlavná motivácia platenia poplatku. Vyhnete sa čakaniu na to, až sa uvoľní serverový čas a AI sa budete môcť porozprávať aj vy.

chatgpt pricingZdroj: TOUCHIT
Verzia zadarmo vs. platená možnosť

Počas nášho testovania sme ju mnohokrát skúšali a doba odozvy sa nám javila ako primeraná. Treba zohľadniť aj to, že vlastne ide o novinku, ktorá tu doteraz pre bežného používateľa nebola. Počkať niekoľko sekúnd na vygenerovanie textov s nami hľadanými odpoveďami nám nepripadalo ako obmedzenie. V rámci mesačného predplatného ponúka aplikácia ešte vyššiu rýchlosť.

Zdroj: ChatGPT

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.