Populárny AI chatbot ChatGPT získava možnosť archivácie vlákien.

Komunikácia s chatbotom ChatGPT je čoraz lepšia, k čomu prispievajú aj nové funkcie, ktoré spoločnosť OpenAI do neho pridáva. Tohto chatbota si pritom osvojilo množstvo ľudí z rôznych skupín, či už ide teda o študentov, pracujúcich alebo jednoducho ľudí, ktorí sa chcú s umelou inteligenciou poradiť počas svojho bežného dňa. Ak aj vy používate tohto populárneho AI chatbota, tak sa pozrite na novú funkciu, ktorú práve pridal.

Pri komunikácii s ChatGPT častokrát začnete konverzácie vo vláknach, ktoré následne nevyužijete. Iné vlákna zasa chcete otvárať častejšie a pokračovať v nich, no ich poradie vie byť neprehľadné. Práve preto tento chatbot prichádza s novou možnosťou archivácie vlákien, aby mohlo byť jeho používanie prehľadnejšie.

ChatGPT vám umožní archivovať konverzácie

Raz za čas je príjemné spraviť si poriadok vo vláknach konverzácií, ktoré v rámci chatbota ChatGPT máte. Ešte doteraz však bolo nutné niektoré konverzácie odstrániť, čím ste o ne prišli už navždy. Chatbot teraz prichádza s možnosťou archivácie týchto vlákien, takže sa k nim budete vedieť vrátiť aj neskôr. Aj napriek tomu však budete mať v hlavnej časti vlákien poriadok a nebudú vám tam prekážať.

Možnosť archivácie vlákien pritom môžete nájsť vo chvíli, kedy dané vlákno rozkliknete a kliknete na tri bodky, ktoré sa pri ňom zobrazia. V tejto ponuke nájdete aj možnosť archivácie konverzácie, pričom aktuálne by mala byť možnosť dostupná všetkým používateľom.

Archivácia vlákna v ChatGPTZdroj: TOUCHIT
Archivácia vlákna v ChatGPT

Vaše konverzácie po ich archivácii nájdete v nastaveniach, odkiaľ ich viete neskôr vrátiť medzi bežné vlákna. Do nastavení sa dostanete tak, že kliknete na svoje meno v spodnej časti panela s konverzáciami.

V súčasnosti pritom OpenAI informuje o tom, že táto možnosť archivácie sa dá využiť vo webovej verzii ChatGPT a tiež aplikácii pre smartfóny so systémom iOS. Operačný systém Android však zatiaľ túto funkciu nepodporuje, no pridať by sa mala už v blízkej dobe.

Zdroj: X (@openai)

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.