Spoločnosť TP Vision predstavila nové športové slúchadlá Philips Go Sports, konkrétne modely A5508 a A5608.

Ďalší doping pri behaní – kvalitný zvuk

TP Vision stojí za značkou Philips a slúchadlá z radu Go Sports teraz firma rozšírila o dva nové modely strednej triedy. Dvojica noviniek využíva zabehnuté technológie zo série GO slúchadiel a prinášajú pohodlie pri nosení, sú odolné, vodotesné a veľmi dobre hrajú.

Model A5508 sú úplne bezdrôtové slúchadlá do ucha s True Wireless Stereo s 8 mm budičmi potiahnutými grafénom s nízkym skreslením. Model A5608 zas využíva technológiu otvoreného ucha, ktorá vedie zvuk cez lícne kosti a prináša kvalitný zvuk navyše s dávkou bezpečia, keďže stále budete počuť okolitý zvuk. Bezpečnosť zvyšuje model A5608 aj vďaka zabudovanému zadnému bežeckému LED svetlu v páse na krku.

Komunikácia a nabíjanie

Modely A5508 a A5608 využívajú technológiu Bluetooth 5.3 s kodekom LC3, ktorá ponúka vynikajúci zvuk a energetickú účinnosť, rovnako ako viacbodové pripojenie. Obe slúchadlá majú dlhú výdrž na batériu a krátky čas nabíjania. Model A5508 ponúka 7 hodín prehrávania so zapnutým ANC (potlačenie hluku okolia) a ďalších 21 hodín z nabíjacieho puzdra. Ďalšiu hodinu prehrávania získate už po piatich minútach nabíjania. Model A5608 ponúka 6 hodín prehrávania, pričom ďalšia hodina prehrávania je k dispozícii po 15 minútach nabíjania.

Model A5508 je vybavený hybridným systémom aktívneho potláčania hluku (ANC) so zabudovanou funkciou redukcie hluku vetra. Vysoká kvalita hovoru je na oboch slúchadlách dostupná aj vďaka systému dvoch mikrofónov s automatickým doladením prostredníctvom umelej inteligencie.

Slúchadlá A5508 a A5608, ktoré sú určené na aktívny život vonku, by mali ponúknuť dlhodobú životnosť vďaka odolnosti voči potu a vode IPX5.

Zdroje: vlastné, Philips

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.