Aj obyčajná prechádzka môže efektívne pomáhať pri spaľovaní tuku.

Ak používate fitness tracker s Android alebo iOS zariadením, Google Fit je praktické riešenie, ktoré dokáže uchovať všetky vaše dáta na jednom mieste. Aplikácia nielenže zobrazuje aktivitu, ale dokonca motivuje k plneniu denných cieľov. Aktuálne sa do aplikácie dostáva nová funkcia, ktorá motivuje, aby ste ku chôdzi pristupovali vážnejšie. Cieľom má byť čo najviac spálených kalórií.

Google Fit

Zdroj: AndroidPolice

Nový režim chôdze je veľmi jednoduchý. Na začiatku si musíte určiť cieľový počet krokov, ktoré chcete prejsť za minútu. Odporúčaná priemerná hodnota je 100. Akonáhle spustíte aktivitu, zariadenie bude vydávať neustále pípanie. Na splnenie cieľa bude potrebné zosúladiť kroky za stanovený čas.

Google Fit

Zdroj: AndroidPolice

Počas neutíchajúceho pípania, ktoré môže časom prekážať, si stále budete môcť prehrávať hudbu a podcasty. Nová funkcia na nastavenie tempa chôdze sa začína iba rozširovať. Ak nemáte aktualizáciu nainštalovanú, nezabudnite si aplikáciu aktualizovať prostredníctvom Obchodu Play.

Táto funkcia nie je momentálne k dispozícii pre Google Fit na zariadeniach s Wear OS, čo by sa však mohlo s budúcou aktualizáciou zmeniť.

App Store

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Garmin Forerunner 55 oficiálne: Dostupné a funkciami nabité športové hodinky nielen pre bežcov

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.