Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skvele vybavená kuchyňa spotrebičmi spoločnosti LG Electronics (LG) ponúka najnovšie technológie a predovšetkým komfort. Štyri vstavané novinky budú v septembri uvedené na slovenský trh. Patria medzi ne dve rúry a dve indukčné varné dosky.

„Našimi spotrebičmi je možné kompletne vybaviť kuchyňu, ktorá bude moderná, dizajnová a praktická. Chladničky, umývačku riadu a mikrovlnnú rúru teraz dopĺňame o indukčné varné dosky a rúry,“ hovorí Andrea de Sousa, marketingová manažérka LG.

Rýchle varenie

Indukčné dosky s tromi či štyrmi platničkami majú Booster, teda rýchly nábeh ohrevu a zároveň minimálne zvyškové teplo. Jednoduchý dizajn podtrhuje jednoduché dotykové ovládanie typu slider. Trojplatňová varná doska (model HV632PAH) má naviac extra veľkú platničku s priemerom 250 mm. Štvorplatňový model (KVN6403AF) je navyše vybavený funkciou STOP&GO, ktorá umožňuje rýchle zastavenie a opätovné spustenie danej zóny. Samozrejmosťou oboch produktov je detský zámok a minútky.

Rovnomerné pečenie

Oba modely vstavaných rúr LG majú funkciu jednoduchého čistenia EasyClean™. Tento spôsob čistenia vyžaduje iba vodu, ktorá je pomocou rozprašovača nastriekaná priamo na vnútorný povrch rúry. EasyClean™ prebieha pri teplote 80 °C po dobu 20-30 minút. Oproti pyrolýze je až 6x rýchlejšie a má výrazne nižšiu spotrebu elektrickej energie – iba 80 Wh. Ľahké je aj čistenie dvierok rúry, ktoré stačí jednoducho vybrať a očistiť.

Model LB645029T ponúka 7 programov, model LB645479T 11 rôznych programov. Veľmi praktickou funkciou je skutočne konvekčné varenie s funkciou Even Cooking. Teplo v rúre cirkuluje rovnomerne a dochádza len k minimálnym výkyvom teplôt. Pokrmy sú tak lepšie pripravené a rovnomerne upečené. Desať plne automatických programov ponúka jednoduchú prípravu napríklad lososa, roastbeefu, jahňacích kotliet, pečeného kurčaťa, zemiakov či tigrích kreviet.

Model LB645479T má navyše české menu, prehľadný 4,3″ LCD displej a technológiu NFC, s ktorou je možné stiahnuť ďalší program a ľahko zdieľať svoje obľúbené recepty online.

Značky: