Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sieť autorizovaných predajcov značky Citroën na Slovensku opäť otvoríla svoje predajne. Značka je pripravená uspokojiť požiadavky záujemcov priamo zo showroomov, ale aj na diaľku prostredníctvom online služieb.

Od stredy 22. apríla sa na Slovensku otvorili dvere 28 predajní značky Citroën na Slovensku, rešpektujúc pritom prísne hygienické opatrenia. K otvoreným servisom teda pribúdajú aj otvorené predajne, v ktorých majú zákazníci a záujemcovia o kúpu nového vozidla možnosť riešiť svoje potreby aj osobne v kamenných predajniach. Svoje vozidlo si môžu vybrať si fyzicky pri návšteve v predajni, alebo aj naďalej z pohodlia domova cez online servis.

Všetky doterajšie online služby, ktoré umožňujú zákazníkom vybrať si skladové vozidlo, vyskladať si svoje auto podľa vlastných požiadaviek, požiadať o cenovú ponuku či kontaktovať servis pred jeho fyzickou návštevou v kľude z domu cez internet sú pritom zákazníkom naďalej k dispozícii. On line komunikácia zlepšuje kvalitu poskytovaných služieb a zvyšovanie zákazníckej spokojnosti, okrem užitočných online služieb nájdu záujemci na webovej stránke aj ďaľšie informácie, napr. financovania kúpy vozidiel, produktové video k ponuke vybraných modelov, ale aj základné bezpečnostné informácie o tom, ako konať pri návšteve v predajni alebo servise u autorizovaného dilera značky Citroen.

Pre zamestnancov a návštevníkov siete predajní a servisov naďalej platia prísne hygienické a bezpečnostné pravidlá: povinnosť nosiť rúška, povinná dezinfekcia rúk alebo použitie jednorazových ochranných rukavíc, obmedzenie počtu osôb v interiéri.

Značky: