Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alza ponúkne členom programu AlzaPlus+ nové zľavové akcie pri nákupe v aplikácii. Zákazníci tak teraz ušetria nielen za dopravu, ale aj za tovar. Prvýkrát už dnes 22. januára, kedy štartujú až 25% zľavy na privátne značky Alza.

Alza ponúka 18 vlastných značiek s viac ako 6 000 unikátnymi položkami tovaru. Zákazníci majú možnosť vybrať si z kvalitných produktov od kávy AlzaCafé, cez mobilné príslušenstvo AlzaPower a domáce spotrebiče Siguro až po auto-moto doplnky Blackmont a mnoho ďalšieho.  V rámci prvej zľavovej akcie len pre členov AlzaPlus+, ktorá prebieha od 22. do 28. januára, bude možné zaobstarať tisíce týchto produktov so zľavou 25 % prostredníctvom mobilnej aplikácie Alzy. V blízkej budúcnosti sa potom členovia AlzaPlus+ budú môcť tešiť na výhodné ceny mnohých ďalších značiek.

Program AlzaPlus+ funguje od marca minulého roka. Len za 1 € mesačne pri ročnej platbe získavajú jeho členovia doručenie zadarmo do AlzaBoxov, predajní a odberných miest. Výhoda sa pritom týka akéhokoľvek tovaru a na opakované objednávky, pokojne aj niekoľkokrát denne. Cena alebo veľkosť tovaru pritom nehrajú rolu. AlzaPlus+ platí na všetky objednávky od 0,1 €, od bateriek až po rozmerné zásielky tovaru na sklade Alza.sk. Službu dnes využívajú státisíce zákazníkov. Je to práve doručenie zadarmo v kombinácii s rýchlosťou doručenia do AlzaBoxov a širokej ponuky čo robí nakupovanie na Alze tak jednoduché a výhodné.

Chceme byť k zákazníkom zase o krok bližšie. Vieme, že cena za dopravu zohráva pri rozhodovaní o nákupe podstatnú úlohu. Podľa prieskumu spoločnosti Boston Consulting Group medzi rokmi 2022 a 2023 je pre 92 % opýtaných v Česku rýchle a pohodlné doručenie dôležité alebo úplne zásadné, a pre 99 % respondentov hrá dôležitú úlohu cena, a to vrátane doručenia. Preto sme pre členov AlzaPlus+ pripravili zľavové akcie s doručením zadarmo,” vysvetľuje Petr Bena, podpredseda predstavenstva Alzy.

Jeden zo zákazníkov Alzy si v rámci prieskumu spoločnosti pochvaľoval, že mu založenie programu AlzaPlus+ urobilo veľkú radosť: „Od tej doby, čo sa nám narodila malá, je AlzaPlus+ game changer, všetko hneď nakupujeme cez appku a vyzdvihujeme v AlzaBoxe pri paneláku.“

S AlzaPlus+ teraz zákazníci ušetria nielen za doručenie, ale zaplatia menej aj za vybraný tovar. AlzaPlus+ tak pomáha šetriť rodinné rozpočty. Členom sa môže stať každý len za 1 € mesačne pri ročnej platbe.

Alza má po celom Slovensku viac ako 600 samoobslužných AlzaBoxov, ktoré sú tak doslova na každom rohu. Navyše v kombinácii so službou Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš spoločnosť garantuje, že si tovar môžu zákazníci objednať napríklad ešte o 23:59 a druhý deň ráno ho budú mať pripravený vo zvolenom AlzaBoxe. V rámci programu AlzaPlus+ s doručením zadarmo tak jeho členovia môžu aj lacnejšie položky nakupovať samostatne a nemusia tovar kumulovať kvôli úspore za dopravu. „Vďaka predplatenej doprave a cenám som tu mohol nakupovať častejšie a jednoduchšie ako predtým, pretože som nemusel rozmýšľať a dohovárať sa s viacerými ľuďmi, či sa niečo objedná, potvrdil jeden z členov AlzaPlus+ v dotazníkovom prieskume Alzy.

S AlzaPlus+ sa nákupy v Alze stávajú 2× výhodnejšími – členovia ušetria peniaze za doručenie, aj na nákupoch tovaru, nakupovanie je jednoduchšie a zákazník navyše ušetrí veľa času, ktorý nemusí stráviť v kamenných obchodoch.

Značky: