Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už ponúkate kurzy varenia, výlety na štvorkolkách alebo hodiny jógy, určite chcete, aby bol proces online rezervácie pre vašich zákazníkov a pre vás čo najjednoduchší.

Ľudia sú zvyknutí rezervovať si hotel za pár sekúnd a kupovať vstupenky na koncerty jednoducho cez smartfón kdekoľvek a kedykoľvek. Túto možnosť očakávajú aj pri rezervácii voľnočasových aktivít.

Športová aktivitaZdroj: elements.envato.com

1. Online rezervácie v reálnom čase

Jednou z najväčších výhod rezervačného systému je, že zákazníci už nemusia písať e-maily s otázkami a potom čakať aj niekoľko hodín na vašu odpoveď. Namiesto toho môžu priamo vidieť všetky dostupné termíny a vykonať rezerváciu.

2. Inteligentný kalendár

Každý dobrý športový rezervačný systém by mal mať Inteligentný kalendár so zaznačenými obsadenými a voľnými termínmi, ktorý vám poskytuje prehľad všetkých rezervácií a kapacít. Poskytne vám ucelený pohľad na všetky rezervácie, vďaka ktorému môžete vychytať chyby a poučiť sa do budúcnosti.

3. Online a telefonická podpora

Pri používaní softvéru sa skôr či neskôr vždy dostanete do bodu, keď budete potrebovať pomoc od vývojárov. Často stačí podrobná databáza s častými otázkami a odpoveďami, aby ste sami rýchlo našli riešenie problémov. Predtým ako začnete používať určitý softvér sa uistite, že vám poskytovateľ bude ochotný pomôcť. Ak problém nevyriešite včas, môžete kvôli tomu prísť o zákazníkov.

4. Automatické e-maily

Manuálne odosielanie e-mailov s potvrdeniami rezervácií alebo pripomenutiami zaberá príliš veľa času. Je to zdĺhavá práca, ktorú by mal rezervačný systém automatizovať. Napríklad potvrdenie rezervácie by sa malo zákazníkovi poslať okamžite po jej vykonaní. Získa tak istotu, že rezervácia skutočne prebehla.

Dobrý rezervačný nástroj by nemal ponúkať len funkcie, ktoré uľahčujú život zákazníkom, ale aj také, ktoré vás odbremenia od zdĺhavej a časovo náročnej práce. Ak sa chcete odbremeniť aj od účtovníctva, zvoľte účtovné poradenstvo od Crowe.

TabletZdroj: elements.envato.com