Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výber toho správneho štúdia na realizáciu vašich projektov môže byť kľúčový. Musíte si byť istí, že vám nič nebude chýbať. Ak hľadáte fotoštúdio na prenájom, treba mať na pamäti nasledujúce body.

Zvážte umiestnenie štúdia

Bez ohľadu na to, ako dobre je fotoštúdio vybavené, nebude vám k ničomu, ak sa k nemu nebudete môcť ľahko dostať. Rovnako skontrolujte, či štúdio ponúka dobré parkovanie. Nezabúdajte, že v mestách môže byť ťažšie nájsť miesto pre vaše auto plné produktov, ktoré idete fotografovať a ostatného príslušenstva. Spýtajte sa, či bude k dispozícii niekto, kto vám veci pomôže vyložiť.

Prenájom fotoštúdiaZdroj: elements.envato.com

Hľadajte dobre vybavené štúdiá

Mnohí fotografi hľadajú fotografické štúdiá s nadštandardným vybavením, aby sami nemuseli investovať do príslušenstva, ktoré použijú len raz. Opýtajte sa, či ateliér poskytuje rekvizity, svetlá, pozadia, statívy alebo iné pomôcky. Niektoré štúdiá môžu mať nižšiu cenu prenájmu, ale neposkytujú vhodné príslušenstvo. V takom prípade sa môže stať, že fotografie budú menej ako ideálne, alebo že nákupom rekvizít miniete viac peňazí, ako ste pôvodne plánovali.

Ak vám stále chýbajú rekvizity, ako nábytok, koberec alebo dekorácie, skúste nájsť predajňu v okolí ateliéru, aby ste ich nemuseli prenášať z diaľky. Stačí ak do vyhľadávača napíšete napríklad „centrum bývania bratislava“ a vyberiete si z ponúkaných možností.

Prenájom fotoštúdiaZdroj: elements.envato.com

Pohodlie modeliek a modelov

Ak budete pracovať s modelkami, uistite sa, že sú pre ne k dispozícii šatne. Zistite, či je v štúdiu regulovaná teplota, aby sa cítili pohodlne. Šatne vybavené zrkadlami a priestorom na prípravu mejkapu a vlasov môžu výrazne zefektívniť priebeh vášho fotografovania.

Ateliér 300 je výborne vybavené fotoštúdio s modernou technikou, oddychovou zónou a výmerou 300 m2. Jednoducho sa k nemu dostanete autom a dokonca aj verejnou dopravou. Ak potrebujete svoje schopnosti zdokonaliť, navštívte ich fotografický workshop Bratislava.