Obľúbený benefit pre zákazníkov Telekomu prináša viacero výhod.

V článkoch, v ktorých informujeme o nových paušáloch a produktoch v portfóliu operátora Telekom, častokrát používame pojem Magenta 1 skupina. Ide o benefit, ktorý Telekom ponúka svojim zákazníkom a umožňuje im získať výhodnejšie podmienky či viac dát.

Magenta 1 skupinu môže založiť ktokoľvek, kto má aktívny T alebo ÁNO paušál. Založenie skupiny Magenta 1 je zadarmo a bez záväzkov. Do vytvorenej skupiny je možné následne pozvať až štyroch ďalších používateľov služieb od Telekomu – podmienkou je, aby mali akýkoľvek paušál, program Bez záväzkov či predplatené karty s programom Predplatenka alebo Easy.

V jednej Magenta 1 skupine tak môže byť spolu až päť ľudí. Členovia skupiny Magenta 1 si môžu navzájom bezplatne telefonovať a posielať si SMS či MMS správy. Rovnako môžu získať extra dáta a extra minúty na telefonovanie, pokiaľ niektorý z členov pripojí do danej skupiny Magenta 1 aspoň jednu z pevných služieb – teda pevný Magio internet, Magio televíziu alebo Pevnú linku.

Magenta 1 skupina ponúka viacero benefitov. Pre lepší prehľad sme ich rozdelili do dvoch skupín – benefity pre Magenta 1 skupiny bez pevnej služby a pre skupiny, v ktorých sa nachádza aspoň jedna pevná služba.

Magenta 1 skupina – benefity pre všetky skupiny

  • Volania, SMS a MMS navzájom zadarmo pre všetkých členov skupiny Magenta 1
  • Automatický prenos nevyužitých dát v paušáloch T a ÁNO do ďalšieho obdobia
  • Magenta 1 smartfóny za zvýhodnenú cenu pri kúpe nového alebo predĺžení existujúceho paušálu – aktuálny zoznam Magenta 1 smartfónov nájdete TU
  • Neobmedzené denné dáta za cenu 2 eur – tento balík stojí štandardne 3 eur

Magenta 1 skupina – ďalšie benefity, ktoré získate navyše, ak do skupiny pridáte aspoň jednu pevnú službu (pevný Magio internet, Magio televíziu alebo Pevnú linku)

  • Extra dáta, minúty a správy pre mobilné paušály – konkrétny objem extra dát, minút a správ pre váš paušál nájdete TU
  • Darovanie dát, ktoré získate v rámci skupiny Magenta 1 navyše, ostatným členom skupiny
  • Magenta 1 TV Archív zadarmo, ktorý obsahuje prístup k archívu TV kanálov Markíza, Joj, Jednotka, Dvojka a ČT1 až 7 dní dozadu – ide o benefit k Magio TV službám v rámci skupiny Magenta 1
  • Internet v mobile zadarmo pri výpadku Magio internetu alebo TV

Zdroj: Telekom, vlastné

Prečítajte si aj:

Telekom bezplatne navýši dáta v paušáloch: Pozrite si nové objemy dátových balíkov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit