Značka ColorWay je známa nielen svojimi náplňami a tonermi ale aj čistiacimi súpravami, ponúka aj 3D ochranné sklo.

Kým bežne si mnohí z nás predstavia čistiacu súpravu maximálne pre notebook, táto firma ponúka aj súpravy pre obrovské obrazovky ako napríklad TV.

ColorWay má v ponuke viac ako 200 modelov tonerov pre tlačiarne značky Canon, HP, Samsung, Brother, Kyocera, Lexmark a Xerox. Používateľ dostáva záruku na toner a každý jeden prechádza testovaním kvality.

Novinkou v portfóliu sú ochranné sklá ColorWay. Sklo nemá vplyv na citlivosť displeja a reprodukciu farieb. V porovnaní s fóliou poskytuje lepšie podanie farieb a znižuje počet odtlačkov prstov a zamazaní displeja. V ponuke je aj špeciálne 3D sklo, ktoré je presne určené na zaoblené displeje. Na telefón ako napríklad Samsung Galaxy S7 edge môžete použiť aj ploché sklo. Avšak pri páde nebudú ochránené práve najviac rizikové bočné okraje displeja.

Firma má v ponuke aj powerbanky. Chce zaujať a tak prináša niečo viac ako len obyčajnú powerbanku. Dostupných je 8 rôznych typov. Vyberiete si podľa toho, či potrebujete niečo skladné do kabelky alebo väčšie.

Od kompaktných modelov za zhruba 7 EUR cez modely s 5000 mAh kapacitou a dvomi USB portami. Dôraz je kladený na minimálne energetické straty. Nestane sa vám, že sa banka vybije po pár týždňoch len preto, lebo ju nepoužívate.

Zaujímavý je model s podporou Quick Charge 3.0 a kapacitou 10 000 mAh alebo model so solárnym nabíjaním. Najväčšiu kapacitu ponúka powerbanka s kapacitou 20 000 mAh. Takisto sa dajú nabíjať dve zariadenia naraz.

Špeciálny model, na ktorý upozorňujeme, je práve tento na hornom obrázku s imitáciou koženého povrchu. Toto je podstatne lepšie riešenie ako powerbanky s hliníkovým povrchom.

Predstavenie noviniek je súčasťou WESTech Dealers Day 2017, Nový Smokovec

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.