Cenovo dostupné powerbanky nemusia mať len nízku kvalitu.

Jar postupne prichádza a možno aj vy sa už chystáte na nejaký výlet či dovolenku. Aby ste sa však netrápili stále tým, kde si nabijete váš smartfón, slúchadlá či notebook na cestách, nezabudnite si so sebou zbaliť dobrú powerbanku. Kúpa takej powerbanky pritom nemusí byť vôbec drahou záležitosťou. My sme sa tak pozreli na kvalitné zariadenia, ktoré nabijú vašu elektroniku nech sa nachádzate kdekoľvek.

Ako je však už zvykom nášho výberu produktov, sústredili sme sa najmä na cenovo dostupné powerbanky s cenou do 50 eur. Tie najlacnejšie si pritom viete kúpiť už za menej ako 20 eur, čo je dostatočným lákadlom. Vyrazte teda na cesty či do prírody a nestrachujte sa, kde by ste svoju elektroniku nabili.

Romoss Sense 4 Mini 10000mAh

Táto kompaktná powerbanka disponuje kapacitou až 10000 mAh, čo je štandardne dva razy taká kapacita, ako má bežná batéria smartfónu. Väčšinu telefónov vie teda táto powerbanka nabiť hneď dva razy, vďaka jej rozmerom ju navyše budete vedieť zbaliť či už do kabelky alebo do ruksaku. Romoss Sense 4 Mini je vybavená dvoma vstupnými a dvoma výstupnými portami, pričom nechýba ani kombinácia USB-C a micro-USB v prípade vstupných portov.

Cena: 15,22 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Romoss Sense 4 MiniZdroj: top4mobile.sk
Romoss Sense 4 Mini

Havit Powerbank PB92 20000 mAh

O niečo lepšou powerbankou je toto zariadenie od spoločnosti Havit. Vďaka jej kapacite 20000 mAh nezostanete bez energie už vôbec. Disponuje troma výstupnými portami v zložení USB-C a 2x USB-A. Pri nabíjaní teda už nebudete riešiť, aký kábel máte po ruke, zapojíte do nej takmer čokoľvek. Nabíjanie dokáže prebiehať pri výkone až 20 W, takže váš telefón či iné zariadenie bude navyše nabité pomerne rýchlo.

Cena: 19,46 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Havit Powerbank PB92Zdroj: top4mobile.sk
Havit Powerbank PB92

Romoss PSW30PF 30000mAh

Ďalšou skutočne dobrou powerbankou je aj Romoss PSW30PF s maximálnou kapacitou 30000 mAh. Opäť teda môžeme vidieť powerbanku, ktorá pokojne nabije váš smartfón aj niekoľkokrát a vy sa tak nebudete trápiť jej nabíjaním. Powerbanka zvládne nabíjať vaše zariadenia pri 22,5 W, pomalé nabíjanie vám teda nehrozí. LED displej vám navyše ponúkne všetky informácie, ktoré potrebujete o vašom nabíjaní vedieť. Romoss PSW30PF dokáže taktiež nabíjať až 3 zariadenia súčasne.

Cena: 29,66 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Romoss PSW30PFZdroj: top4mobile.sk
Romoss PSW30PF

Baseus Adaman Metal

Poslednou powerbankou v našom výbere produktov je Baseus Adaman Metal s kapacitou až 20000 mAh. Navyše ide o powerbanku s podporou až 30 W nabíjania, čo je v tejto cenovej kategórii nadštandardom. Ak by ste náhodou potrebovali nabíjať viacero zariadení súčasne, tak Baseus Adaman Metal umožňuje nabíjať až tri zariadenia súčasne. Vďaka LED displeju budete mať prehľad aj o stave powerbanky či rýchlosti nabíjania.

Cena: 39,86 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Baseus Adaman MetalZdroj: top4mobile.sk
Baseus Adaman Metal

Či už sa teda chystáte na cesty alebo len chcete mať vždy istotu, že budete mať svoje elektronické zariadenia dostatočne nabité, veríme, že vám tento výber produktov pomôže zvoliť si tú správnu powerbanku. Ak by ste sa však chceli pozrieť aj na iné produkty, ktoré sme zaradili do nášho pravidelného výberu elektroniky a príslušenstva, nezabudnite navštíviť aj naše predchádzajúce články.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.