Firma TRANSCEND počas veľtrhu COMPUTEX 2016 predstaví svoje nové produkty vrátane cloudových riešení.

Transcend_2016_BCAward_nowat

Ponuka záznamových zariadení pre vodičov sa roy39ri o model DrivePro 50, zatiaľ čo v rade osobných kamier sa objavia dva nové modely – DrivePro Body 20 a DrivePro Body 52. Body 20 má zabudovaný Wi-Fi modul a funkciu šifrovania uloženého záznamu, ktorá získala cenu COMPUTEX Best Choice.

Úplne novou sériou produktov sú disky pracujúce ako cloud   StoreJet Cloud 110 a StoreJet Cloud 210. Umožňujú bezdrôtový prenos video záznamov do mobilných zariadení a smart TV. Ponúka tiež možnosť prístupu k uloženým súborom pomocou mobilných aplikácií pre iOS a Android. Maximálna dostupná kapacita zariadení zo série Cloud bude 4 TB.

Fimra bude tiež predstavovať produkty, ktoré sú dostupné v súčasnej dobe vrátane riešenia pre počítače a mobilné zariadenia Apple a zariadenia na profesionálne použitie, ktoré zahrňujú nedávno uvedené pamäťové média využívajúce vlastnú technológiu SuperMLC.

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.