Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

AI komponent v riešeniach Kerio Connect a GFI MailEssentails prinesie revolučné možnosti vo využívaní podnikovej elektronickej pošty

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení pre bezpečnosť podnikových sietí, predstavila budúcnosť svojich produktov pre podnikovú elektronickú poštu s komponentom Copilot s umelou inteligenciou, ktorý výrazne posúva elektronickú poštu na novú úroveň. Od inteligentného filtrovania a automatickej kontroly zhody až po pokročilé vyhľadávacie funkcie – AI v podobe GFI MailEssentials Copilot a GFI KerioConect CoPilot mení podnikový e-mail zo zdroja stresu na efektívnejší a účinnejší nástroj.

E-mail, ktorý je stále základom podnikovej komunikácie, sa postupne stal dvojsečnou zbraňou. Okrem efektívnej komunikácie prináša aj vyššie riziko zneužitia v podobe phishingu. So schránkami plnými správ a sprísňujúcimi sa predpismi sa používatelia snažia zvládnuť záplavu informácií a zároveň zabezpečiť dodržiavanie predpisov a bezpečnosť. Do hry vstupuje umelá inteligencia (AI), ktorá mení spôsob spracovania e-mailov.

Napríklad GFI MailEssentials Copilot už dokáže zabezpečiť prichádzajúcu a odchádzajúcu poštu pomocou inteligentného generovania pravidiel, ktoré sa prispôsobujú konkrétnym lokalitám, odvetviam a meniacim sa e-mailovým hrozbám. Tento inteligentný prístup k dodržiavaniu predpisov zabezpečuje, že e-mailová komunikácia zostane bezpečná a v súlade s predpismi s minimom potrebných manuálnych zásahov.

Okrem uvedených funkcií bude GFI KerioConnect Copilot od budúceho roka schopný agregovať dlhé e-mailové vlákna a generovať ďalší obsah, ktorý zhustí e-maily do stráviteľných informácií, čo umožní používateľom rýchlo pochopiť kľúčové body. Schopnosti umelej inteligencie presahujú rámec jednoduchého zhrnutia – pokročilé funkcie asistencie pri písaní ponúknu návrhy na spresnenie navrhovaných odpovedí, úpravu tónu a upozornenie na potenciálne chyby.

Viacjazyčné e-maily bude spracovávať GFI KerioConnect Copilot s prekladom e-mailov a okamžitých správ v reálnom čase. Táto funkcia presahuje rámec jednoduchého prekladu slovo za slovom; poskytuje skutočné porozumenie a spoluprácu viacjazyčným tímom a otvára nové možnosti globálnej obchodnej komunikácie.

„Keď sa pozeráme do budúcnosti správy elektronickej pošty, obzor je plný možností: prediktívna analýza e-mailovej komunikácie, hlbšia integrácia s inými podnikovými systémami a pokrok v spracovaní prirodzeného jazyka sú len niektoré oblasti zrelé na inovácie,“ povedal Jozef Kačala, viceprezident pre globálne obchodné inžinierstvo v spoločnosti GFI Software. „S našimi produktmi GFI MailEssentials a Kerio Connect transformujeme komunikáciu v digitálnom veku využitím potenciálu umelej inteligencie, čo vedie k zvýšeniu produktivity a efektívnejšej spolupráci.“

Značky: