Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative! Live Audio A3, najnovšieho USB audio rozhrania, ktoré je pripravené zmeniť spôsob, akým používatelia využívajú zvuk pri svojej tvorivej činnosti.

Vďaka 24-bitovému nahrávaniu a prehrávaniu vo vysokom rozlíšení, všestranným vstupno-výstupným možnostiam pripojenia a priamemu monitorovaniu s nulovou latenciou slúži Creative Live! Audio A3 ako nevyhnutné zariadenie pre streamerov, tvorcov obsahu a hudobníkov, ktorí hľadajú kvalitu zvuku na profesionálnej úrovni.

Creative Live! Audio A3 vyniká 24-bitovými možnosťami nahrávania a prehrávania vo vysokom rozlíšení, ktoré používateľom zabezpečujú výnimočnú čistotu a vernosť zvuku pri všetkých typoch obsahu, od hudby až po podcasty a hlasové nahrávky. Okrem toho 3,5 mm konektor Mobile Audio minimalizuje rušenie vstupu volajúceho počas vzdialených rozhovorov a nahrávania podcastov.

Creative Live! Audio A3 je prispôsobená rôznym používateľom, vyhovuje potrebám hudobníkov, tvorcov podcastov a obsahu. Je vybavený dvoma konektormi pre slúchadlá, z ktorých každý má samostatné ovládanie hlasitosti, čo používateľom umožňuje jemne doladiť zážitok z počúvania. Okrem toho obsahuje dvojitý kombo konektor so zabudovaným mikrofónovým predzosilňovačom a prepínačom Hi-Z, ktorý zabezpečuje bezproblémovú kompatibilitu s mikrofónmi, linkovými zariadeniami a nástrojmi. Okrem toho integrácia vyvážených stereo výstupov eliminuje bežné problémy, ako je elektromagnetické rušenie, a poskytuje tak čistejšiu kvalitu zvuku.

S Creative Live! Audio A3 môžu používatelia pohodlne ovládať zvuk s individuálnymi ovládačmi hlasitosti výstupu a vstupu, ktoré sú doplnené užívateľsky prívetivými indikátormi. Priame monitorovanie s nulovou latenciou navyše ponúka okamžitú spätnú väzbu zvuku, čo je výnimočná funkcia, ktorá osloví streamerov aj hudobníkov.

Vďaka nahrávaniu vo vysokom rozlíšení, bezproblémovej integrácii zvuku a intuitívnemu ovládaniu je Creative Live! Audio A3 dokonalým zvukovým riešením pre streamerov, tvorcov obsahu a hudobníkov, ktorí chcú posunúť svoje umenie na vyššiu úroveň.

Ceny a dostupnosť

Creative Live! Audio A3 stojí 149,99 Eur a je k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/LiveAudioA3

Značky: