Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Creative oznámil partnerstvo s HEADS Innovation, aby ponúkol výkonné a technologicky vyspelé zvukové riešenia v spolupráci s producentom a umelcom Wyclef Jean-om, mnohonásobne oceneným víťazom Grammy Awards

Sim Wong Hoo, generálny riaditeľ spoločnosti Creative Technology Ltd. oznámil, že spoločnosť sa pustila do spolupráce s HEADS Innovation. Prebiehajú diskusie o vytvorení strategickej únie, ktorá bude pozdvihovať štandardy kvality, inovácie a dizajnu v novom produktovom rade pokročilých audio zariadení. Prvým produktom uvedeným na trh je prenosný Bluetooth reproduktor Creative iRoar, ktorý špeciálne vylaďoval Wyclef Jean – umelec a producent viackrát ocenený hudobnou cenou Grammy, najnovšie bol menovaný ako prezident HEADS Innovation.

“Keď som sa zoznámil s pánom Sim-om, cítil som sa tak šťastne, že konečne niekto pochopil, o čom som hovoril – že som nehovoril nejakým cudzím jazykom,” povedal Wyclef Jean. “Technológia budúcnosti je v našich rukách, tu a teraz, v súčasnosti… Môžeme umožňiť milovníkom hudby, aby počuli a dokonca aj pocítili, ako keby bol umelec priamo vedľa nich v reálnom čase. Tak to je to, čomu ja hovorím Super stereo!”

­­

“S Wyclef-om som našiel spolucestujúceho na tejto ceste k zvuku zajtrajška. Nech Wyclef sníval o čomkoľvek, my máme všetky kľúčové technológie, aby sa jeho mimozemské sny stali skutočnosťou. Spoločne môžeme priniesť svetu zvuk zajtrajška, už teraz,” povedal Sim Wong Hoo, tvorca Sound Blaster a generálny riaditeľ spoločnosti Creative Technology Ltd.

“Wyclef špeciálne vylaďoval prispôsobiteľnú verziu Creative iRoar, a môžete si byť istí, že v ňom dostanete zvukový podpis, ktorý definuje jedného z najvýznamnejších hudobných fajnšmekrov dneška.”

“Toto partnerstvo spája vizionára v zvukových technológiách a vizionára v hudobnom priemysle, pričom každý z nich predal stovky miliónov produktov a albumov vo svojich daných oblastiach,” povedal Madeline Nelson, zakladateľ a generálny riaditeľ HEADS of Innovation.

Značky: