A tiež k notebooku a počítaču s portom USB-C.

Ide o štvrtý model zo série Pebble a reproduktorov špeciálne určených k počítaču. Ideálne k notebooku alebo smartfónu. Šikovné reproduktory ako ozvučenie do izby. Najlepšie však na stole a tak, aby ste sedeli priamo medzi nimi.

K počítaču sa pripájajú cez rozhranie USB-C, balenie ale obsahuje redukciu do klasického portu. Nebudete ukrátený ani keď máte štandardný USB-A konektor. Iný spôsob napájania reproduktorov nie je. Fungujú ale univerzálnejšie. Prepojiť ich môžete nie len cez spomínaný USB konektor ale aj cez Bluetooth 5.0 a tiež cez audio jack na pravom reproduktore.

Dizajnovo sú minimalistické a je tu jediný ovládací prvok vo forme potenciometra na ovládanie hlasitosti a zároveň vypnutia slúchadiel. Na spodnej strane je prepínač na zosilnenie výkonu.

Na zvuk používajú 2,25“ meniče. Stereo zvuk z reproduktorov je detailný a určite sa hodia ako univerzálne ozvučenie, či už k filmom alebo hudbe. Zvukovo dosiahnete najlepšie výsledky pri strednej a vyššej hlasitosti. Ideálne je zvuk upraviť ekvalizérom, inak bude až priveľmi čistý s dôrazom na výšky.

Creative Pebble V3 sú vhodné, keď máte notebook. Chcete cenovo dostupné reproduktory s vynikajúcim podaním stereo zvuku. Pripojíte sa ne aj cez mobil. Kupujete ich vtedy, keď multimediálne nie sú presne to, čo hľadáte. A v tejto cene dostanete lepší zvuk ako pri multimediálnych reproduktoroch.

Cena: 37,99 eur

Zapožičal: Creative

Fotografie: Ondrej Macko

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony SRS-XB12: Nečakajte od neho ozvučenie obývačky.

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.