Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Stage 360, najnovšieho prírastku dobre zavedenej série Stage.

Tento soundbar posúva zážitok z domácej zábavy na vyššiu úroveň prostredníctvom čistejšieho a priestorovejšieho zvuku s integrovanou technológiou Dolby Atmos. Soundbar navyše ponúka novo vyvinuté systémové meniče, dvojité umiestnenie zvuku a množstvo nových možností pripojenia, vďaka ktorým je perfektným vylepšením domáceho zvuku pre lepší zážitok z hudby, filmov a hier.

Doprajte si zvuk podobný kinu

Vďaka integrácii technológie Dolby Atmos, Creative Stage 360 umožňuje používateľom​​ vychutnať si trojrozmerný zvuk podobný kinu s realistickou reprodukciou priestorového zvuku a výšok jednoduchým prehrávaním akéhokoľvek podporovaného obsahu Dolby Atmos z obľúbených streamovacích platforiem, ako sú Netflix, Apple TV+, Disney+ , HBO Max, Prime Video a mnoho ďalších. Najnovší soundbar sa môže pochváliť aj úplne novými, na mieru vyladenými meničmi Racetrack, špeciálnym subwooferom s dlhým dosahom a celkovým špičkovým výkonom až 240 W, ktoré poskytujú silnejší zvuk pri každom tóne.

Navyše je tento soundbar optimalizovaný na počúvanie v blízkej aj vzdialenej oblasti – bez ohľadu na to, či je umiestnený v obývacej izbe alebo na stole, môžu používatelia jednoducho prepínať medzi týmito nastaveniami pomocou novo navrhnutého infračerveného diaľkového ovládača.

Zostaňte pripojení , zostaňte štýloví

Vylepšený o možnosti káblového aj bezdrôtového pripojenia, ako port HDMI ARC, dva porty HDMI 2.0, optický vstup a Bluetooth 5.0, ponúka Creative Stage 360 komplexné riešenie domáceho zvuku pre zariadenia vrátane televízorov, počítačov, mobilných zariadení alebo dokonca herné konzoly. Vďaka elegantnému a kompaktnému prevedeniu sa Creative Stage 360 ​​hodí do každej miestnosti a ponúka vynikajúci zvukový výkon za dobrú cenu, vďaka čomu je ideálnym domácim zvukovým riešením typu všetko v jednom.

Ceny a dostupnosť

Creative Stage 360 ​​má atraktívnu cenu 229,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte www.creative.com/stage360.

Značky: