Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB Poisťovňa si pripísala ďalší úspech. V prestížnom hodnotení týždenníka Trend sa umiestnila na druhej priečke v kategórii Poisťovňa roka 2017. V súťaži sa oceňujú spoločnosti a podnikatelia za mimoriadne podnikateľské úspechy.

 „Vynikajúce hospodárske výsledky, kľúčové pri hodnotení a umiestnení v rebríčku, sú navzájom späté s dôverou klientov. To prvé totiž nie je možné dosiahnuť bez toho druhého. V uplynulých mesiacoch sme pre zákazníkov priniesli viacero digitálnych riešení pre zvýšenie ich komfortu, no zároveň v tomto prístupe zohráva kľúčovú úlohu aj ľudský faktor. Preto patrí moje poďakovanie všetkým kolegom, ktorí sa na skvelých výsledkoch dlhodobo podieľajú, a to nie len v rámci poisťovne, ale naprieč celou skupinou ČSOB, vďaka ktorej je ponuka riešení pre zákazníkov komplexná, ako aj viazaným agentom,“ uviedol Martin Daller, generálny riaditeľ ČSOB Poisťovne.

Na fotografii zľava Martin Daller, generálny riaditeľ ČSOB Poisťovne a členovia predstavenstva spoločnosti Andrea Baumgartnerová a Vladimír Šošovička.

ČSOB Poisťovňa sa umiestňuje v rebríčku TREND TOP medzi tromi najúspešnejšími poisťovňami pravidelne už šesť rokov po sebe. V roku 2012 sa umiestnila na bronzovej priečke a po ďalšie štyri roky si odniesla prvenstvo.

Značky: