Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB Poisťovňa sa teší z úspechu. V hodnotení týždenníka Trend po tretí raz po sebe obhájila prvenstvo a odniesla si titul Poisťovňa roka. V súťaži sa oceňujú spoločnosti a podnikatelia za mimoriadne podnikateľské úspechy.

Luc Cools, generálny riaditeľ ČSOB Poisťovne

 „Z ocenenia našej ČSOB Poisťovne mám veľkú radosť. Je to výsledok tímovej práce a som hrdí na všetkých  svojich ľudí, ktorí sa na tomto úspechu podieľajú. Je to výsledok tvrdej a poctivej práce všetkých. Úspech totiž nie je možný bez vzájomnej spolupráce všetkých odvetví v rámci ČSOB Finančnej skupiny, ktorá ponúka klientom množstvo produktov pod jednou strechou, čím je pre zákazníka unikátna. Rád by som preto zdôraznil vynikajúcu spoluprácu s ČSOB Bankou, ČSOB Lízingom, ČSOB Stavebnou sporiteľňou a KBC Asset managementu. Veľkú zásluhu má aj naša sieť viazaných agentov a v neposlednom rade chcem spomenúť aj našu rastúcu spoluprácu s renomovanými maklérskymi spoločnosťami.

Ocenenie nás veľmi teší a je pre nás motiváciou naďalej pracovať vo zvyšovaní kvality našich služieb. Spokojnosť zákazníkov je pre nás prvoradá a aj toto ocenenie je pre nás hnacím motorom naďalej na sebe pracovať.“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ČSOB Poisťovňa sa podľa hodnotenia týždenníka Trend stala Poisťovňou roka po tretíkrát po sebe. V prvej trojke rebríčku TREND TOP Poisťovňa roka sa už však objavila v posledných štyroch rokoch po štvrtý raz. V roku 2012 sa umiestnila na bronzovej priečke.

Značky: