Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť CyberPower, popredný svetový výrobca záložných napájacích riešení, predstavuje inovované záložné zdroje (UPS) radu UT, ktoré sú novo vybavené technológiou GreenPower UPS™. Záložné zdroje tak minimalizujú spotrebu oproti bežným systémom UPS a používatelia sa môžu tešiť z významných úspor nákladov na energiu.

Úsporné aj ekologické

Spoločnosť CyberPower si uvedomuje ako dopady súčasnej energetickej krízy, tak nutnosť ochrany životného prostredia. Preto vyvinula patentovanú technológiu GreenPower UPS™, ktorá zlepšuje efektivitu prevádzky UPS a zároveň znižuje zahrievanie modifikovaných modelov. Ušetriť tak možno až 93% spotreby energie oproti štandardným UPS systémom.

Vylepšené modely radu UT1500EG (1500 VA, 900 W) a UT2200EG (2200 VA, 1320 W) vybavené zásuvkami SCHUKO alebo FR* majú vďaka technológii GreenPower UPS™ oproti existujúcim záložným zdrojom nový dizajn, ochranné ethernetové porty pre dátové siete s priepustnosťou 1Gbps, nabíjacie porty USB-A a USB-C a samozrejme nižšiu spotrebu energie. Zároveň sa výrazne menej zahrievajú, čím sa predlžuje životnosť batérie.

UPS pre ochranu dôležitých zariadení

UPS CyberPower využívajú line-interaktívnu topológiu s automatickou reguláciou napätia (AVR) so stabilizovaným výstupom pre AC. Zaistená je tak ochrana napájania pre IT zariadenia, ako sú počítače či úložisko. UPS sú tiež kompatibilné s generátormi na predĺženie napájania. Samozrejmosťou je ochrana proti preťaženiu, filter elektromagnetického rušenia a alarm s vlastnou konfiguráciou. Ergonomická konštrukcia umožňuje používateľom umiestnenie zariadenia na stôl alebo do iných malých priestorov. Prístroje sú vybavené LED indikátorom signalizujúcim prevádzkovú aktivitu či stav batérie. Súčasťou modelov sú štyri FR alebo SCHUKO zásuvky.

Hlavné rozdiely oproti predchádzajúcim modelom bez GreenPower:

  • nový dizajn
  • ochranné porty pre dátovú sieť s priepustnosťou 1Gbps
  • nabíjacie porty USB-A a USB-C
  • nižšia vlastná spotreba energie
  • výrazne nižšie zahrievanie (a teda aj odvod tepla)
  • predpokladaná dostupnosť UT1500EG-FR v priebehu 1. kvartálu 2023, UT2200EG-FR je na sklade u predajcov.

Značky: