Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

D-Link, líder v oblasti Wi-Fi konektivity a domácich monitorovacích systémov, ohlásil svoj nový produkt Omna 180 Cam HD (DSH-C310).

Prvé zariadenie z rodiny Omna, určené pre platformu HomeKit, prináša jednoduché a spoľahlivé riešenie pre sledovanie domácnosti alebo kancelárie.

Omna 180 Cam HD sa vyznačuje elegantným, moderným dizajnom. Ponúka 180-stupňový uhol záberu pre pokrytie celej miestnosti a rozlíšenie Full HD 1080p pre perfektnú kvalitu obrazu. Kamera kompatibilná s HomeKit podporuje pokročilé zabezpečovacie funkcie s end-to-end šifrovaním a autentizáciou medzi kamerou a prístrojmi iPhone, iPad alebo iPod touch.

Technológia Apple HomeKit umožňuje používateľom nastaviť túto kameru v priebehu niekoľkých sekúnd pomocou pár jednoduchých krokov cez aplikáciu Apple Home v iOS 10 a vyššej verzii. Vďaka aplikácii Home môžu používatelia vidieť aj na zamknutom displeji svojho iPhonu alebo iPadu upozornenia spolu so snímkami situácií v ich dome v okamihu keď je detekovaný pohyb. Omna 180 Cam HD tiež hladko spolupracuje s ďalšími zariadeniami HomeKit, čo umožňuje napríklad naprogramovať, aby sa pri zistení pohybu zaplo napríklad osvetlenie alebo alarm.

„Máme radosť, že sa nám podarilo prísť na trh s prvou HomeKit kamerou, ktorá predstavuje spojenie bohatých skúseností D-Link v oblasti IP kamier so špičkovým systémom Apple pre automatizácie domácností,“ povedal Kevin Wen, prezident D-Link Europe. „Rovnako ako u všetkých našich zariadení sa snažíme vytvárať produkty, ktoré budú pre ľudí skutočným prínosom. Výsledkom tohto úsilia sú aj vylepšené funkcie a začlenenie kamery 180 Cam HD do ekosystému HomeKit.“

Hlavné vlastnosti D-Link Omna 180 Cam HD (DSH-C310):

Omna je kompatibilná s platformou HomeKit, čo umožňuje používateľom, aby boli „stále doma“. Dokonalý prehľad o všetkom dianí prostredníctvom prístrojov s iOS im umožní zbaviť sa zbytočných starostí. Môžu napríklad dohliadať na dieťa v detskej izbe, skontrolovať stav staršieho príbuzného, ​​pozorovať psa v obývačke alebo zabezpečiť domácnosť pri odchode na dovolenku.1

  • 180-stupňový uhol záberu –Označenie „Omna“ je odvodené z latinského slova „OMNIS“, čo znamená „vševedúcnosť“. Väčšina kamier ponúka objektív s obmedzeným uhlom záberu 130 stupňov, zatiaľ čo unikátne 180-stupňové riešenie D-Link s technológiou pre korekciu skreslenia umožní používateľom vidieť takmer všade a všetko.
  • Dynamické streamovanie videa – Rýchlosť dátového toku sa plynulo prispôsobuje dostupnej šírke pásma s cieľom zaistiť nerušený prenos obrazu.
  • Obojsmerný prenos zvuku – Počúvajte a hovorte pomocou vstavaného mikrofónu a reproduktoru v kamere. Môžete dať o sebe vedieť aj keď práve nie ste doma.
  • Nočné videnie– Pozorujte všetko do vzdialenosti až 5 metrov aj v úplnej tme s infračerveným nočným videním.
  • Lokálne nahrávanie – Nahrávanie videozáznamov pri detekcii aktivite priamo na microSDXC kartu s kapacitou až do 128 GB ponúka flexibilitu bez obmedzení šírkou pásma siete alebo internetu – a bez pravidelných mesačných poplatkov.
  • Aplikácia Omna – Bezplatná sprievodná aplikácia Omna umožňuje využívať pokročilé funkcie.
  • Elegantný dizajn – Kamera je navrhnutá tak, aby svojim elegantným, nenápadným a štýlovým dizajnom bez problémov splynula s prostredím modernej domácnosti alebo kancelárie.
  • Detekcia pohybu – Upozornenie a automatické nahrávanie videozáznamu spustené definovanými udalosťami.

Značky: