Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inteligentná Full HD Wi-Fi kamera a vylepšená verzia najpredávanejšej mini kamery D-Link majú detekciu pohybu využívajúcu AI k šikovnému selektívnemu zabezpečeniu.

Spoločnosť D-Link predstavuje dve nové kamery z radu mydlink™, ktoré majú veľmi vysokú kvalitu obrazu a širokú škálu sofistikovaných detekčných funkcií vyvinutých špeciálne na monitorovanie najrôznejších interiérov. Inteligentná Full HD Wi-Fi kamera mydlink DCS-8325LH a mini Full HD Wi-Fi kamera mydlink DCS-8000LHV2 sú určené pre moderné domácnosti alebo malé kancelárie, kde sa dajú ľahko nainštalovať a umožňujú vzdialený prístup z ľubovoľného miesta v každú dennú i nočnú hodinu.

Inteligentná Full HD Wi-Fi kamera disponuje pokročilou funkciou detekcie pohybu, ktorá využíva technológiu umelej inteligencie (AI). To dáva používateľom viac možností toho, čo má kamera zaznamenávať a kedy má poslať upozornenie na podozrivú aktivitu. Používatelia môžu špecifikovať, aké typy udalostí má kamera sledovať – ​​napríklad rozlíšiť pohyb votrelca a ich psa alebo detekovať objekty prekračujúce zadanú hranicu. Možno tiež definovať niekoľko sledovaných oblastí a nechať si posielať upozornenia, akonáhle sa v niektorej z nich zistí pohyb.

Model DCS-8325LH ponúka aj mnoho ďalších funkcií a vylepšení, napríklad integrované nočné videnie, rozlíšenie 1080p, konektor na microSD kartu pre ukladanie záznamu priamo v kamere, obojsmerný prenos zvuku a najnovšie zabezpečenie Wi-Fi WPA3. Vďaka širokouhlému 151° objektívu je možné pomocou jedinej kamery sledovať väčšiu časť miestnosti, než je bežné u iných kamier.

Nová mini Full HD Wi-Fi kamera DCS-8000LHV2 je inováciou najpredávanejšej kamery D-Link DCS-8000LH. V rovnakom kompaktnom tele sa teraz ukrýva mžstvo vylepšení – vyššie rozlíšenie Full HD 1080p, najnovšie zabezpečenie pomocou Wi-Fi WPA3 a detekcia pohybu s využitím AI. Kamera dokáže rozlišovať medzi pohybmi osôb a ostatných objektov, čo výrazne znižuje pravdepodobnosť falošných poplachov.

Obe kamery možno ľahko nainštalovať a používať prostredníctvom aplikácie mydlink pre moderné telefóny a tablety. Používatelia môžu využívať výhody bezplatnej služby mydlink Cloud Recording, ktorá ukladá videozáznamy po dobu 24 hodín na cloudovom úložisku. Alternatívne je k dispozícii tiež rad platených služieb ponúkajúcich uchovanie záznamu po dobu až 30 dní. Aplikácia mydlink tiež podporuje funkciu Rich Notifications, ktorá odosiela push správu so snímkou ​​z kamery do mobilného zariadenia, hneď ako detekuje sledovanú aktivitu. Používatelia môžu na zaslanú správu okamžite reagovať a jediným kliknutím spustiť živý prenos z kamery alebo zavolať na jeden z dvoch prednastavených kontaktov, bez toho aby sa museli prihlasovať do aplikácie.

Nové kamery sa ideálne hodia na zabezpečenie modernej smart domácnosti a vedia spolupracovať s mnohými ďalšími zariadeniami z radu mydlink, ako sú inteligentné zásuvky alebo rôzne senzory. Sú tiež plne kompatibilné s digitálnymi asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant, takže sa dajú pohodlne ovládať aj pomocou hlasových príkazov.

Cena a dostupnosť

Kamery mydlink DCS-8325LH a mini Full HD Wi-Fi kamera mydlink DCS-8000LHV2 budú k dispozícii na Slovensku v priebehu februára za odporúčané maloobchodné ceny 147,90€ a 70,90€ .

Značky: