Doplnené 24. 8.: Sony Xperiu XZ1 si už môžete pozrieť aj na uniknutých oficiálnych renderoch

 

Zdroj: XperiaBlog.net

Pôvodný článok 16. 8.: Po týždni od prvého úniku fotiek sa na internete objavili detailné zábery novej vlajkovej lode Sony Xperia XZ1.

Internetom kolujú fotografie, ktoré predstavujú Sony Xperiu XZ1 takmer z každého uhla a dosť napovedajú o tom, čo môžeme od novinky očakávať. Zmena dizajnu sa nekoná, nová vlajková loď vyzerá ako zmenšená verzia modelu Xperia XZ Premium. Ponúkne procesor Snapdragon 835, 64 GB úložisko, IP65/IP68 odolnosť a 5,2-palcový HDR displej.

Motion Eye fotoaparát má rozlíšenie 19 Mpx a umožňuje nahrávanie superspomalených videí pri 960 fps. Z hľadiska fotoaparátu by teda mala mať XZ1-ka rovnakú výbavu ako XZ Premium. Predný fotoaparát má rozlíšenie 13 Mpx a nechýbajú ani stereo reproduktory.

Novinkou je iné umiestnenie NFC čipu, ktorý sa nachádza vedľa senzorov fotoaparátu. Všimnúť si môžete aj mierne upravené šasi, ktoré by malo mať kovové hrany, jednoliato spojené s chrbtom. Sony Xperia XZ1 bude oficiálne predstavená 31. augusta v Berlíne. Informácie z tlačovej konferencie vám samozrejme prinesieme.

Prvé 4 fotografie zobrazujú Xperiu XZ1 z každého uhla. Zvyšné dve fotky zachytávajú časť šasi telefónu. Práve na týchto dvoch fotkách si môžete všimnúť zmenu konštrukcie a kovové bočné rámiky

Zdroj: Xperia blog

Prečítajte si aj:

Unikli fotografie nových telefónov Sony Xperia. Takto by mali vyzerať modely Xperia X1, XZ1 a XZ1 Compact

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit