Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Porsche Slovakia, autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko, kontinuálne pokračuje v produkcii inštruktážnych videí, v ktorých na svojom blogu a kanáli YouTube prístupným spôsobom vysvetľuje nové funkcie automobilov Volkswagen.

Začiatkom minulého roka spoločnosť Porsche Slovakia odštartovala projekt, v rámci ktorého expert importéra na inovatívne technológie Ing. Miroslav Straka detailne popisuje vybrané funkcie vozidiel. Jednotlivé funkcie vysvetľuje v krátkych videách (VW TECH VIDEO), ktoré prináša kanál Volkswagen Slovensko na YouTube. V roku 2019 bolo vyrobených 6 videí, vysvetľujúcich prvky ako kľúč s diaľkovým ovládaním, bezkľúčové odomykanie a štartovanie, parkovacie asistenčné systémy, adaptívny tempomat ACC, vrátane protikolíznej funkcie Front Assist, asistent udržiavania vozidla v jazdnom pruhu Lane Assist, ako aj asistenčný systému na monitorovanie mŕtvych uhlov vonkajších spätných zrkadiel Side Assist, vrátane funkcie asistenta pre vyparkovanie.

Nedávno k nim pribudli dve nové videá, popisujúce najmodernejšie adaptívne svetlomety IQ. Light-LED Matrix a App-Connect – rozhranie na pripojenie smartfónu k vozidlu.

V roku 2020 Porsche Slovakia plánuje vyrobiť približne 10 ďalších videí, ktoré budú rozoberať univerzálne témy, ako napríklad asistenčný systém pre manévrovanie s prívesom Trailer Assist, asistent pre jazdu v dopravnej zápche Traffic Jam Assist, digitálny združený prístroj Active Info Display, Head-up displej a asistent pre nočné videnie, ako aj funkcie infotainmentu, napr. Bluetooth alebo ozvučovacie systémy Dynaudio a Beats.

Osobitné pozornosť bude venovaná novým inovatívnym online službám We Connect. V súvislosti so spustením predaja nového modelu ID.3 s elektrickým pohonom v tomto roku, importér pripraví aj osobitnú video-prezentáciu jeho špecifických funkcií.

Pozitívnu odozvu zákazníkov a fanúšikov značky Volkswagen na túto novú formu komunikácie potvrdzujú aj dáta z vyhodnotenia sledovanosti. Zatiaľ vedie video o kľúči vozidla, na ktoré pripadá v období od januára do začiatku decembra 1900 hodín, za ním nasleduje predstavenie nového modelu Touareg (1400 hodín) a tretiu priečku s vyše 950 hodinami sledovanosti uzatvára parkovací asistent.

Dve najnovšie videá z tohto roku

Značky: