Štedrý večer si každé dieťa predstavuje inak, ale LEGO býva často vysneným darčekom. Deti aj rodičia majú radi hlavne spoločné trávenie času pri jeho skladaní.

Od rýchlych vozidiel po zvieratá, od kreatívneho tvorenia po hry a od princezien po nindžov – stavebnice LEGO sú vhodným spôsobom, ako si môžu rodičia a deti počas tohtoročných prázdnin oddýchnuť a stráviť čas pohromade. Vianočné stavanie je dobrá príležitosť pre rodičov vypnúť každodenný zhon a stráviť čas s deťmi.

HRA NA KOLIESKACH

LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 (42138)

Stavebnica je určená pre milovníkov rýchlych áut a závodov dragsterov. Deti si zamilujú stavanie najrôznejších detailov tejto autentickej repliky modelu Ford Mustang Shelby GT500. Pomocou dvoch motorov s možnosťou spätného natiahnutia si môžu zopakovať vzrušujúci zážitok zo skutočného drag závodu. Navyše, je k tomu aj AR aplikácia, ktorá umožňuje prevziať rolu skutočného pretekára dragsteru.

Ford Mustang Shelby GT500

LEGO City Expresný vláčik (60337)

Táto súprava expresného osobného vlaku obsahuje modernú lokomotívu so stmievateľnými svetlometmi, jedálenský vozeň, osobné auto a nástupište. Súčasťou je aj šesť minifigúrok s doplnkami pre zábavné hranie rolí, ktoré z tohto setu robia vhodný darček pre deti a nadšencov vláčikov od 7 rokov.

CITY Expresný vláčik

LEGO DUPLO Parný vlak (10874)

Skvelá súprava pre menšie dieťa, ktorú môže ovládať a interagovať s ňou mnohými spôsobmi. Môže sa stať rušňovodičom vlaku vďaka motoru Push & Go. Môže tiež umiestniť päť farebných akčných kociek pozdĺž trate, aby potom mohlo spolu s vami spustiť klaksón, zapnúť a vypnúť svetlá a zastaviť vlak. Aj tu je k dispozícii sprievodná aplikácia, s ktorou objavíte viac možností hry.

DUPLO Parný vlak

NAJHRAVEJŠIE ZVIERATKÁ SVETA U VÁS DOMA

LEGO Friends Dom priateľstva na strome (41703)

Táto súprava zaujme celým radom prepracovaných detailov na neobmedzené kreatívne hranie so zvieratkami. Deti môžu zbierať med z úľa, vyrábať vtáčie búdky, roztočiť veternú turbínu, ktorá zdvihne výťah nahor, alebo sa hrať na obrovskej kĺzačke a hojdačke. Nechýbajú ani skryté detaily, ktoré čakajú na objavenie.

Dom priateľstva na strome

LEGO DUPLO Divoké zvieratá Južnej Ameriky (10973)

Zoznámite svoje menšie dieťa s divokými zvieratami a prírodou Južnej Ameriky. Preskúmajte spolu možnosti hrania s opicami, krokodílom, leňochodom, mláďaťom jaguára a ďalšími. Táto súprava je vhodným spôsobom, ako rozvíjať kreativitu, sebadôveru a komunikáciu predškolákov.

Divoké zvieratá Južnej Ameriky

ZÁBAVNÉ STAVANIE PLNÉ KÚZIEL

LEGO DOTS ǀ Disney Mega balenie náramkov – Mickey a priatelia (41947)

Máte doma dieťa, ktoré má rado umenie a tvorenie a tiež Myšiaka Mickeyho od Disneyho? Potom je mega balenie náramkov tou správnou voľbou. Obsahuje päť náramkov a množstvo farebných, trblietavých a ozdobných dielikov s motívmi obľúbeného myšiaka a jeho priateľov. To všetko vo vlastnom úložnom boxe na opakované použitie.

Náramky – Mickey a priatelia

LEGO ǀ Disney Princess Nezabudnuteľné dobrodružstvo na zámku (43205)

V tejto súprave, ktorá obsahuje skladateľný zámok, päť minifigúrok, päť LEGO figúrok zvierat a interaktívny digitálny návod na stavanie, čakajú na deti neobmedzené možnosti hrania. Táto súprava zvyšuje sebadôveru detí pri stavaní a podnecuje ich predstavivosť a kreativitu pri vytváraní vlastných príbehov.

Dobrodružstvo na zámku

OBJAVTE NOVÉ SPÔSOBY SPOLOČNEJ HRY

LEGO Super Mario Dobrodružstvo s Mariom – štartovací set (71360)

Pre vzrušujúci nový herný zážitok obsahuje táto súprava figúrku LEGO Mario s okamžitými reakciami a ikonickými zvukmi. Prekonajte nepriateľov a prekážky, skáčte na lietajúce kocky a vyhrajte virtuálne mince. Aj tu je k dispozícii aplikáciu LEGO Super Mario s návodmi na stavanie a inšpiratívnymi nápadmi, vďaka ktorej je stavanie pre deti mimoriadnou zábavou.

Dobrodružstvo s Mariom

LEGO Super Mario Dobrodružstvo s Peach – štartovací set (71403)

Darujte deťom vstupenku do interaktívneho sveta LEGO Super Mario. Prekonávajte prekážky, vyšlite do akcie Lava Bubble, aby zvrhla Lemmyho z veže. Zbierajte s LEGO Peach digitálne mince za prechádzanie úrovní a interakciu so žltým Toadom. LEGO Peach si môže pochutnať na červenom ovocí. Návod na stavanie nájdete v aplikácii LEGO Super Mario.

Dobrodružstvo s Peach

LEGO Minecraft Dedinka lám (21188)

Preneste dobrodružstvo s lamami zo sveta Minecraft do skutočného sveta s touto súpravou plnou zábavy. Stavebnica prekypuje postavičkami, doplnkami a funkciami, vrátane šiestich prispôsobiteľných modulov, zvierat, o ktoré sa môžeš starať, a známych postavičiek z Minecraftu. Túto súpravu na hranie a predvádzanie je možné ľahko kombinovať s ďalšími súpravami z radu.

Minecraft Dedinka lám

AKO SA HRAJÚ HRDINOVIA

LEGO NINJAGO Krištáľový kráľ (71772)

Zahrajte sa na napínavé scény zo seriálu NINJAGO: Krištáľový kráľ. Táto zábavná stavebnica obsahuje päť minifigúrok pripravených na boj, ktoré sú vyzbrojené zbraňami a interaktívny digitálny návod na stavanie v aplikácii. Toto je vhodná súprava pre vášnivých fanúšikov nindžov.

Krištáľový kráľ

LEGO Marvel Spider-Man – figúrka (76226)

Otvorte malým fanúšikom brány do akčného sveta Spider-Mana s touto súpravou inšpirovanou hrdinom od Marvelu. Všetky časti figúrky sú kĺbové, takže sa môže pohybovať ako v skutočnosti. Bezplatná aplikácia s návodmi na stavanie LEGO umožňuje deťom model pri stavaní prezerať, približovať a otáčať, takže sa do tvorivého procesu ponoria naplno.

Marvel Spider-Man

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.