Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Siedmy ročník najväčšej slovenskej startupovej súťaže Startup Awards privítal 14 najúspešnejších startupov zo Slovenska. Ocenenie Challenger Award si tento rok odniesol startup DECENT, ako najúspešnejšia slovenská technologická spoločnosť, ktorá zaznamenala významný úspech minulý rok a má najväčší potenciál rastu v budúcom roku.

Prvý decembrový deň sa niesol v duchu oceňovania tých najlepších startupov, ktoré na Slovensku pôsobia najviac 7 rokov. Kategóriu Challenger Award vyhrala spoločnosť DECENT so slovenským pôvodom, ktorá prináša vlastnú adaptáciu blockchainovej technológie.

Stať sa najrýchlejšie rastúcou technologickou firmou je pre nás okrem cti aj veľkým záväzkom. Veríme, že nesklameme a budeme pokračovať v úspechoch nielen na Slovensku, ale aj na globálnom trhu,” hovorí Matej Michalko, zakladateľ, prezident spoločnosti DECENT.

Tradičnú startupovú súťaž doplnila konferencia Future Now, ktorá sa venovala novým technológiám a inováciám v kontexte ovplyvňovania života a podnikania v celoeurópskom meradle na najbližšie roky. Medzi najvýznamnejších spíkrov na konferencii Future Now patrili bezpochyby slovenský prezident Andrej Kiska a Vitaly M. Golomb z HP Ventures, ktorí sa venovali budúcnosti verejnej správy, mobility a internetu.

Značky: