Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už ide o Valentín alebo len o milý darček, spoločnosť Motorola aj tak prináša potešenie.

Pred Valentínom sa môžete obdarovať novým, štýlovým a elegantným smartfónom motorola edge 30 fusion Viva Magenta a odvážnym smartfónom motorola edge 30 neo Very Peri. Každý má rád darčeky a je ťažké nezamilovať sa do týchto krásnych zariadení vo farbe roka Pantone (2022/2023).

Pozrite si nižšie uvedené tipy od spoločnosti Motorola na dokonalé prekvapenie pre niekoho výnimočného na tohtoročného Valentína.

Z nového partnerstva spoločností Motorola a Pantone sa zrodil model motorola edge 30 fusion Viva Magenta v Pantone farbe roka 2023. Dizajn tohto nádherného smartfónu má základ v červenej farbe doplnenej chladným modrým podtónom. Ponúka všetky pôsobivé funkcie klasického modelu motorola edge 30 fusion, ako je mobilná platforma Snapdragon® 888+ 5G a pokročilý kamerový systém so snímačom s rozlíšením 50 Mpx a OIS. Zároveň ide o debut smartfónu od spoločnosti Motorola v módnej farbe vyhlásenej spoločnosťou Pantone pre rok 2023. Toto zariadenie má jedno z najtenších prevedení na trhu so zaoblenou obrazovkou. Zadná strana je vyrobená z vegánskej kože a jeho elegantný a ženský dizajn z neho robí dokonalý doplnok na tohtoročný Valentín.

Motorola edge 30 neo vo farbe Very Peri je ďalším štýlovým prírastkom do rodiny smartfónov motorola edge 30. Tento model ponúka všetkým milovníkom motorola jedinečnú a sofistikovanú možnosť zažiariť s Pantone farbou roka 2022. Táto imidžová vychytávka je premyslene vytvorená, aby pôsobila veľkolepo a zároveň bezchybne fungovala. Je ťažké nepodľahnúť tejto atraktívnej farbe skrášľujúcej smartfón so 6,28-palcovým pOLED FHD+ displejom, predným fotoaparátom so snímačom s 32 Mpx rozlíšením a supertenkými kompaktnými rozmermi.

Fotografie a ďalšie informácie nájdete na týchto linkoch: Motorola edge 30 fusion Viva Magenta a Motorola edge 30 neo Very Peri. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

Značky: