Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DHL bude aj naďalej podporovať spoločnosť Jaguar Land Rover na jej ceste k výnimočnosti vo výrobe, a to novými špecializovanými riešeniami pre dodávateľský reťazec. Inbound transportné služby sa rozšíria aj do závodu v Nitre

 Po desaťročnom partnerstve, počas ktorého sa divízia DHL Supply Chain stala rozhodujúcou súčasťou dodávateľského reťazca a výrobných operácií spoločnosti Jaguar Land Rover vo Veľkej Británii, sa zmluva obnovuje s novými ambíciami a rozšíreným poverením na správu dodávateľského reťazca a inbound transportných služieb pre výrobný závod JLR na Slovensku.

V ďalšej fáze partnerstva bude DHL podporovať Jaguar Land Rover, nakoľko spoločnosť prispôsobuje svoje výrobné činnosti ďalšej generácii prémiových vozidiel, vozidlám vyrábaným na mieru  a elektrifikácii.

V nasledujúcich piatich rokoch budú DHL a Jaguar Land Rover v úzkej spolupráci  implementovať program transformačných prevádzkových vylepšení a zrýchlenej digitalizácie na podporu dlhodobého rastu a výrazných úspor nákladov.

Oscar de Bok, CEO DHL Supply Chain hovorí: “Sme potešení, že rozširujeme naše partnerstvo s Jaguar Land Rover a zrýchľujeme proces digitalizácie s cieľom transformovať dodávateľský reťazec. Teší nás, že v nasledujúcich rokoch budeme spoločnosti Jaguar Land Rover nápomocní pri dosahovaní výnimočných zákazníckych skúseností na čoraz komplexnejšom a konkurenčnejšom trhu.“

Dodávateľský reťazec a proces sekvenovania sa stáva čoraz zložitejším, pretože úprava na zákazku sa stáva kľúčovým aspektom, ktorým sa Jaguar Land Rover chce odlíšiť od iných automobiliek. Spoločnosť zároveň investuje do digitalizácie a analýzy dát v snahe dosiahnuť inteligentné plánovanie a urýchliť riadenie rozhodnutí.

Ian Harnett, Managing Director, Human Resources & Global Purchasing v Jaguar Land Rover povedal: “Transformujeme naše závody vo Veľkej Británii pomocou špecializovaného riešenia dodávateľského reťazca a DHL je v tomto procese našim kľúčovým partnerom. Za posledných 10 rokov DHL dokázala, že vie podporovať náš neustále sa vyvíjajúci biznis.”

„Sme radi, že naša slovenská divízia bude zabezpečovať pre  Jaguar Land Rover inbound transportné služby. Naším hlavným cieľom bude naďalej podporovať zákazníka pri dosahovaní vynikajúcich výsledkov. Naše tímy sú zanietené a v duchu DHL filozofie „Poskytovateľ prvej voľby“ pripravené zakaždým poskytnúť JLR špičkový servis.“, konštatuje Robert Newman, BU Director Transport, DHL Supply Chain Slovakia.

Mike Bristow, Managing Director, Manufacturing Logistics, DHL Supply Chain UK& Ireland, dodal: “Úzke pracovné vzťahy so spoločnosťou Jaguar Land Rover nám počas posledných 10 rokov umožnili hľadať nové spôsoby práce, ktoré vedú k výraznej zmene výkonu. V rámci predĺženia zmluvy máme teraz plne zmapovaný plán transformácie a investícií, aby sme zabezpečili, že dodávateľský reťazec Jaguar Land Rover je pripravený na budúcnosť.“

Značky: