Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DIGI Slovakia začne od 4. novembra vysielať turnaje v zmiešaných bojových umeniach organizácie OKTAGON MMA. Televízne prenosy môžu diváci DIGI sledovať na novom programe Premier Sport 4.

OKTAGON MMA je jedna z najväčších európskych organizácií, usporadujúca turnaje v bojových športov na Slovensku, v Česku, v Nemecku a po novom aj vo Veľkej Británii. Turnaje Oktagon sledujú milióny divákov v 64 krajinách sveta. Od novembra si ich môžu vychutnať aj zákazníci DIGI.

Nový kanál Premier Sport 4 začne u operátora DIGI vysielať 25. 10. 2023. Fanúšikovia bojových športov uvidia ako prvý turnaj OKTAGON 48, ktorý sa uskutoční v sobotu 4. novembra v Manchesteri.

Počas šesťhodinového turnaja prebehne súboj o šampióna v mušej váhe, kde si svoje sily zmerajú atletický Aaron Aby, a Elias Garcia, ktorý mimo UFC nikdy nenašiel premožiteľa.

Slovenským divákom sa predstavia aj známi Zdeněk Polívka, Jakub Bahník či Alex Lohoré. Na turnaji prebehne aj napínavé finále Oktagon výzvy a v jednom z najzaujímavejších zápasov sa proti sebe postavia český policajt Jaroslav Pokorný a írsky “darebák“ Shem Rock, ktorý strávil 10 rokov na úteku za zločin, ktorý nespáchal, ale voči strážcom zákona dodnes cíti zášť.

Pre sledovanie priamych prenosov a repríz v prvých dňoch po turnaji je v DIGI potrebné zakúpenie Extra balíka OKTAGON v cene 15,99 EUR. V zvyšných časoch bude program Premier Sport 4 dostupný už od základného balíka Štandard. Aktivácia Extra balíka OKTAGON bude možná od 30.10.2023.

Premier Sport 4 zaradí 25. 10. 2023 aj česká spoločnosť Telly a v priebehu novembra sa pridá aj české O2. Ďalší operátori distribuujúci kanály Premier Sport o zaradení Premier Sport 4 do svojej ponuky rokujú.

Záznamy turnajov organizácie OKTAGON budú k dispozícií aj na kanáloch Premier Sport 1 a Premier Sport 2, ktoré na Slovensku vysielajú napríklad operátori Telekom a v Čechách Telly, O2 CZ alebo T-Mobile Czech Republic.

Kanál Premier Sport 4 bude 7 dní v týždni, 24 hodín denne vysielať okrem živých prenosov OKTAGON turnajov aj záznamy MMA zápasov a tematické magazíny – napríklad reality show s profesionálnymi bojovníkmi OKTAGON Výzva, dokument Cesta na OKTAGON, magazín OKTAGON News, rozhovory s bojovníkmi Bez Rukavíc alebo minisériu Na Dohled.

„Teší nás, že sa športová ponuka DIGI rozšírila o ďalší atraktívny obsah. Turnaje OKTAGON neustále rastú na popularite. Medzi množstvom športových fanúšikov v DIGI si isto nájdu svojich divákov.“ povedal Michal Mažár, marketingový riaditeľ DIGI Slovakia.

„Sme veľmi radi, že sa podarilo dojednať spoluprácu na platforme Premier Sport a OKTAGON MMA sa tak po rokoch znova vracia na televízne obrazovky. Veríme, že vďaka tomu predstavíme tento unikátny šport tisíckam nových divákov,“ hovorí Ondřej Novotný, zakladateľ organizácie OKTAGON MMA.

Značky: