Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN pokračuje v rozširovaní ponuky televíznych programov digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA.

Do ponuky TV kanálov v marci pribudli dve nové stanice – stanica Prima Plus a český športový kanál Nova Sport 2. Oba kanály budú vysielané aj v HD verzii.

Všetci zákazníci digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA najnovšie získavajú novú českú stanicu, ktorá je určená výhradne pre slovenských divákov. Nový kanál Prima Plus zákazníkom SWANu ponúkne vlastnú tvorbu a reprízy úspešných programov a seriálov pôvodnej stanice Prima ako napríklad Rodinné putá či Vinári. Prima Plus je súčasťou už základného balíka programov Digitálna televízia S, ktorý ponúka viac ako 40 TV kanálov, z toho 20 v HD kvalite, za cenu 7,99 eura mesačne a navyše bola pridaná aj do vybraných lokalít káblovej televízie.

SWAN rovnako od marca zaraďuje do ponuky svojej digitálnej televízie aj športový kanál Nova Sport 2. Ten sa zameriava na športy, ktoré si zatiaľ získali veľkú popularitu predovšetkým v zahraničí. K hlavným ťahákom stanice patrí vysielanie zápasov najlepšej basketbalovej ligy sveta NBA. Veľký priestor dostávajú aj športy ako rugby, šípky, či zápasy MMA bojovníkov. Nova Sport 2 je súčasťou už služby Digitálna televízia L, ktorá ponúka spolu viac ako 80 TV kanálov, z toho 31 v HD kvalite, už za 14,99 eura mesačne.

Martin Kurinec

„Neustále rozširujeme ponuku o rôzne televízne kanály, aby sme potešili čo najširšiu bázu našich zákazníkov. Veríme, že stanica Prima Plus ulahodí predovšetkým fanúšikom českej televíznej tvorby a kanál Nova Sport 2 ocenia hlavne nadšenci napínavých športových zápolení,“ hovorí vedúci produktového oddelenia Martin Kurinec.

Značky: