Plaud Note je v predaji na Slovensku, dostupný je v dvoch farbách.

Na Slovensko prichádza nový doplnok pre váš smartfón, elegantný diktafón Plaud Note. Má minimalistický dizajn a je veľký približne ako kreditná karta. Medzi jeho funkcie je možné zaradiť hneď dva režimy, jeden slúži na diktovanie poznámok, druhý zasa na nahrávanie hovorov. A jednou z jeho najväčších výhod je to, že podporuje až 57 jazykov a nechýba medzi nimi ani slovenčina či čeština.

Plaud Note je prvý AI hlasový záznamník využívajúci ChatGPT. Vaše záznamy môže pritom ukladať aj lokálne, keďže má 64 GB interného úložiska. Táto kapacita postačí na 480 hodín nahrávok. Okrem toho Plaud Note ponúka aj cloudové úložisko až na 10 000 minút záznamu. Vďaka nízkej spotrebe energie zaručuje až 30 hodín nepretržitého prehrávania a rovnako vydrží aj 60 dní v pohotovostnom režime.

Plaud NoteZdroj: Tygotec
Plaud Note

Prepojenie hlasového záznamníka s ChatGPT má množstvo výhod. Pomocou aplikácie Plaud je totiž možné nadiktované nahrávky prepisovať, vytvárať z nich súhrny či dokonca myšlienkové mapy. Súčasťou záznamníka je aj predplatné Plaud AI Membership, ktoré je k dispozícii zadarmo alebo za poplatok. V prípade predplatného zadarmo s názvom Starter máte k dispozícii 300 minút prepisu mesačne. Ak by ste však chceli využívať Plaud Note vo väčšej miere, môžete si predplatiť program Pro s možnosťou prepisu až 1200 minút mesačne. Aktuálna cena tohto predplatného je 249 korún českých (cca 10 eur) za mesiac, prípadne 1990 korún českých (cca 80 eur) ročne.

Predplatné Plaud AI MembershipZdroj: Tygotec
Predplatné Plaud AI Membership

Ovládanie diktafónu je jednoduché. Obsahuje totiž fyzické tlačidlo s hmatovou odozvou a tiež fyzickým prepínačom režimov. Nahrávanie teda viete spustiť jediným stlačením tlačidla rovnako ako ho aj ukončiť.

Digitálny AI záznamník Plaud Note je na Slovnesku v predaji v dvoch farbách, striebornej a čiernej. Zakúpiť si ho môžete za 166,84 eura v striebornej, resp. za 167,92 eura v čiernej farbe na Alza.sk.

Zdroj: Tygotec

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.