Streamovacia služba zvyšuje ceny od 1. novembra 2023.

Disney+ je ďalšia zo služieb, ktorá oznámila zvyšovanie cien. Nové ceny začnú platiť od 1. novembra 2023 a zvýšia sa zo 7,99 eura na 9,99 eura v prípade mesačného predplatného, resp. zo 79,90 eura na 99,90 eura v prípade ročného predplatného.

Pokiaľ zvažujete, že by ste si Disney+ predplatili, aby ste mali čo sledovať počas zimy či Vianoc, teraz je ideálny čas tak spraviť. Ak si Disney+ aktivujete ešte dnes, môžete ušetriť, nakoľko si môžete aktivovať ročné predplatné za pôvodnú cenu, teda za 79,90 eura. Od zajtra už budete platiť 99,90 eura.

Ponuku predplatného za pôvodné ceny môžu dnes využiť noví aj existujúci používatelia služby Disney+, ktorí nemajú aktívne predplatné. Po skončení predplateného obdobia sa predplatné obnoví s novými cenami, preto má zmysel zvážiť ročné predplatné.

Disney+ si môžete aktivovať na oficiálnom webe disneyplus.com. Ďalšie informácie o službe nájdete v našom staršom článku TU.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit