Disney+ zásadne mení svoje predplatné.

Streamovacia služba Disney+ patrí medzi najmladšie služby na našom trhu. Zároveň ju však využíva veľké množstvo predplatiteľov, čo sa jej podarilo za pomerne krátky čas. Rýchlosťou rastu predplatiteľov tak prekonala aj Netflix, ktorý jej je v poslednej dobe vzorom. Len nedávno totiž vyšla na verejnosť informácia o tom, že práve Disney+ plánuje zakázať zdieľanie účtov medzi viacerými domácnosťami.

Podľa portálu andro4all.com sa však nové podmienky budú vzťahovať na ďalšie obmedzenia, ktoré prídu do platnosti už čoskoro. Týkať sa budú najmä nového plánu, ktorý má prísť s reklamami za nižšiu cenu.

Disney+ začína vojnu proti AdBlockerom

Blokátory reklám sú nepriateľom mnohých stránok, no zároveň pravou rukou používateľov. Nikto nechce reklamy, ktoré im narušia sledovanie filmu či seriálu, čo je častokrát dôvodom, prečo si používatelia predplácajú streamovacie služby. Keďže však ani tieto služby nie sú najlacnejšie, tak trendom poslednej doby je zdieľanie hesiel od jedného účtu či využívanie lacnejších plánov s reklamami.

Len nedávno Disney+ pritom zdieľalo informáciu, že v prvých štátoch začne testovať zákaz zdieľania jedného účtu medzi viacerými domácnosťami. Aby však toho nebolo úplne málo, tak ponúkne aj plán s reklamami, ktorý bude k dispozícii už čoskoro aj v Európe. Ak však využívate AdBlock vo svojom zariadení, služba vás potrestá.

Využívaním plánu s reklamami súhlasíte s podmienkami

V podmienkach pre Disney+ plán s reklamami bude ukotvená ak myšlienka, že nemôžete pri ňom využívať blokátor reklám. Ak však tieto podmienky porušíte, platforma bude mať právo na suspendovanie vášho účtu. Doterajšie informácie zatiaľ poukazujú na to, že takýto plán by sa mal objaviť v Európe už 1. novembra. Ako však na tom bude distribúcia krajín, v ktorých sa plán s reklamami objaví prednostne, zatiaľ nevieme povedať.

Zdroj: andro4all.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.