Po tom, ako stále pokračuje sága Galaxy Note 7 a tento telefón sa reálne dostane na európsky trh niekedy na začiatku decembra prenikajú správy o telefóny Galaxy S8. 

Toto je telefón, ktorý sa mal podľa analytikov pôvodne objaviť počas výstavy MWC v Barcelone 27. februára 2017. Je však pravdepodobné, že sa tak stane skôr, možno na výstave CES v Las Vegas hneď a začiatku januára 2017.

Ako by mal tento telefón údajne vyzerať? Podľa viacerých správ bude už len model so zakriveným displejom, ktorý sa dnes označuje slovíčkom edge. Ďalej budeme svedkami toho, že fyzické tlačidlo Home sa premiestni do displeja, kde bude pevne integrované spolu s ďalšími virtuálnymi tlačidlami. Virtuálne tlačidlo Home bude obsahovať aj snímač odtlačku prsta.

Táto zmena prinesie možnosť pripraviť telefón s prednou stranou celou venovanou displeju – od okraja po okraj na každej hrane. Rozlíšenie nového OLED displeja by sa voči modulu Galaxy S7 malo ešte zvýšiť smerom k 4K a displej prinesie ako niektoré 3D efekty. Posilnené by mali byť aj funkcie virtuálnej reality.

Viac o telefóne Galaxy S8

Samsung pripravuje pre Galaxy S8 kameru s optickým zoomom a pripravuje nové rozhranie fotoaparátu

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.