Už len pár týždňov nás delí od toho, aby sa rozriešila záhada, čo vlastne Apple uvedie na jesenný trh. 

O iPhone 7 už vieme asi všetko, v krátkosti – bude to dizajnovo veľmi podobný model ako iPhone 6, zmení sa zadná strana telefónu, vylepší sa fotoaparát, výdrž na batériu a to je z hlavných vecí asi tak všetko.

Diskutujú sa však ďalšie modely telefónov – iPhone 7 Plus a iPhone 7 Pro. Podľa posledných správ z kruhov blízkych Apple sa firma rozhodla neuviesť iPhone 7 Pro a nerozšíri tak ponuku telefónov, ktoré sa s logom nahryznutého jablka ponúkajú na trhu.

RadIphone7_nowat

Zdroj: Nowhereelse.fr

Apple totiž uvažoval nad uvedením troch modelov naraz – iPhone 7, iPhone 7 Plus a iPhone 7 Pro. Pritom iPhone 7 Plus mal mať len väčší displej a iPhone 7 Pro mal mať navyše aj systém duálnej kamery a tiež ďalší port Smart Connector na napájanie externých zariadení ako má napr. tablet iPad Pro.

RadIphone7-2_nowat

Teraz to vyzerá tak, že iPhone 7 Pro vôbec nebude a systém duálnej kamery sa dostane do iPhone 7 Plus. Technicky je to možné a Apple nevidí dôvod na rozširovanie svojho sortimentu.

Takto bude vyzerať systém duálnej kamery

Takto bude vyzerať systém duálnej kamery

O tom, čo Apple naozaj uvedie vás budeme informovať počas septembrového predstavenia v našej tradičnej Minúte po minúte.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.