Nová správa z Japonska tvrdí, že na jar 2017 sa dočkáme modelov iPad Pro v troch veľkostiach.

Správu priniesol japonský blog Macotakara, zameraný na Apple produkty. Podľa ich informácií by Pro modely mohli úplne nahradiť súčasné bežné iPady. Poďme si prejsť po poriadku, čo predpovedajú.

12.9″ model by sa mal dočkať 12 MPx iSight kamery s True Tone bleskom. Tiež by mal dostať displej s farebným rozsahom P3, čo je v súčasnosti najvyšší profesionálne používaný rozsah.

iPad mini 4 by sa mal obnoviť v línii iPad Pro s 7.9″ displejom. Podľa zverejnených informácií tiež dostane 12 MPx iSight kameru, Smart konektor, 4 reproduktory, True Tone blesk a P3 displej.

Ďalším modelom by mal byť 10.1″ iPad Pro s porovnateľnými parametrami. Celá iPad Pro línia by mala byť vybavená 4-smerovými mikrofónmi, namiesto súčasných stereo mikrofónov. Správa tiež tvrdí, že 3.5mm slúchadlový konektor ostane zachovaný naprieč iPad Pro líniou.

Zaujímavé je, že správa sa mierne líši od predošlej správy uznávaného analytika Ming-Chi Kua. Podľa neho bude mať stredný model displej s uhlopriečkou 10.5″ a najmenší 7.9″ iPad sa presunu do Pro línie nedočká.

Samozrejme, všetko sú to zatiaľ len dohady a očakávame, že do oficiálneho oznámenia sa dočkáme ešte mnohých teórií.

Zdroj: Macotakara, MacRumors

Značky: