Množstvo jarných noviniek.

Apple by mal v marci uskutočniť svoju jarnú tlačovú konferenciu, na ktorej obvykle ohlasuje väčšinu dôležitých noviniek s výnimkou novej generácie iPhonov. Spoločnosť pred dvoma rokmi predstavila v tomto čase hodinky Apple Watch a 12-palcový MacBook. Minulý rok v marci sme spoznali iPhone SE a 9,7-palcový iPad Pro.

Dá sa teda očakávať, že aj tento marec bude Apple predstavovať novinky. Očakávame predstavenie druhej generácie tabletu iPad Pro, ktorá by mohla ponúknuť aj novú veľkosť – 10,5-palcovú uhlopriečku. Špekuluje sa aj o vynovenej konfigurácii pre iPad mini.

Veľmi pravdepodobné je takisto predstavenie nových modelov pre 12-palcový MacBook a iMac. V tomto smere nečakáme výraznejšie novinky, najmä lepšiu hardvérovú výbavu počítačov.

Po úspechu minuloročného modelu iPhone SE by sa dalo čakať, že Apple uvedie jeho druhú generáciu. Podľa analytikov však Apple nechce kanibalizovať predaje iPhonu 7 a tak si na ďalšie SE-čko budeme musieť dlhšie počkať. Z hľadiska iPhonu je teda najpravdepodobnejšie, že spoznáme iba softvérové novinky systému iOS 10.3.

Zdroj: macworld.co.uk

Prečítajte si aj:

4 novinky, ktoré prídu s updatom iOS na verziu 10.3

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit