Aymar Azaiza, ktorý zodpovedá za všetok obsah v AC univerze, prezradil, že sa pripravuje TV séria na motívy populárnych hier.

Samozrejme, neprezradil žiadne detaily, len že sa na televíznom spracovaní Assassin’s Creed pripravuje. Povedal len: „Nie. Je to ako pri filme, dávame si načas, aby sme zaistili, že vytvoríme niečo, na čo budeme hrdí. Ale ak chcete vedieť, či to máme v pláne, tak… ÁNO.

Ale predsa len si vieme poskladať viac dielikov dokopy. V novembri Reuters informoval, že Yves Guillemot, riaditeľ Ubisoftu, diskutuje s Netflixom ohľadom bližšie nešpecifikovaného seriálu.

Stačí si dať dve a dve dohromady a je zrejmé, že Ubisoft plánuje Assassin’s Creed sériu v spolupráci s Netflixom. Vhľadom na úspech rôznych Marvel seriálov na Netflixe je to celkom dobrý ťah. Seriálový formát a cielené publikum na Netflixe by umožnil tvorcom vyhnúť sa zbytočne dlhej expozícií, ako vo filme. Zároveň by mohlo byť zaujímavé vidieť skupinu moderných asasínov, ktorí by v každom dieli navštevovali rôzne menšie udalosti z histórie – také, ktoré by nestačili na vyplnenie celej hry, no stálo by za to ich preskúmať.

Kým rok 2016 bol akousi prestávkou pre populárnu hernú sériu a dočkali sme sa len vlažne prijatého filmu, tento rok očakávame nový diel série s podtitulom Empire, zasadený do starovekého Egypta, a možno sa dočkáme aj zaujímavého seriálu.

Zdroj: GamesRadar, Reuters

Pozrite si upútavku na film Assassin’s Creed

Značky: