Ak vás už prestali baviť kompromisy a rozhodli ste sa pre špičkové holenie, máme pre vás tip na niečo veľmi aktuálne.

Vychutnajte si pri holení pocit mimoriadne hladkého kĺzania po pokožke. Holiaci strojček Philips S9000 Prestige sa momentálne pýši postavením najlepšieho pomocníka na dokonalé odstránenie fúzov na slovenskom trhu.

Maximálne šetrný* pomocník na každodenné používanie je známy svojou dôkladnosťou podobne ako pri holení žiletkami. Preto mu nerobí problém oholiť každý chĺpok čo najtesnejšie aj pri týždňovom strnisku.

Súčasťou dodávky je aj bezdrôtová nabíjačka

Jeho najsilnejšou zbraňou sú NanoTech čepele s mimoriadne ostrými a pevnými okrajmi, ktoré sú zosilnené nanočasticami. Revolučnou je aj holiaca hlava SkinComfort, ktorej krúžky sú pokryté kovovými pigmentmi. Tie umožňujú hladký sklz po pokožke vďaka zníženiu trenia.

Philips S9000 Prestige je mimoriadne prepracovaný holiaci strojček, ktorý je obohatený o veľké množstvo technických vymožeností. Kontrolu hustoty chĺpkov až 15-krát za sekundu zabezpečí senzor, vďaka čomu môžete počítať s automatickým prispôsobením vašim chĺpkom. Vyberte si jedno z troch nastavení a nedajte šancu ani hustej brade. Bez problémov tak oholíte aj týždňové strnisko. O dlhodobé použitie sa postará bezdrôtová nabíjacia podložka Qi, vďaka ktorej môžete nabíjať vysokokvalitnú lítiovo-iónovú batériu či iné zariadenia kompatibilné s technológiou Qi.

Holiaci strojček je navrhnutý na ergonomické držanie

Holenie nikdy nebolo také ľahké, ako ho dokážete vykonať v každom okamihu vďaka holiacemu strojčeku Philips S9000 Prestige. Presvedčte sa o tom, že momentálne nemá vo svojej cenovej kategórii žiadnu konkurenciu. 72 čepelí dokáže vďaka trom režimom holenia vykonať až 150 000 rezov za minútu, čo umožní hladko a precízne bojovať aj proti niekoľkodňovému zarasteniu tváre.

Umývanie pod tečúcou vodou je najefektívnejší spôsob čistenia

Strojček poteší aj milovníkov kvalitne upravenej brady, o ktorej neodolateľný výzor sa postará nadstavec vhodný práve pre tento moderný a trendy doplnok tváre. Aby ste sa nemuseli báť o bezpečnosť vášho nového pomocníka, v balení nájdete aj luxusné pevné puzdro, ktoré ochráni strojček, príslušenstvo či nabíjaciu podložku. Bonusom je čistiaca kefa SmartClick, ktorá hĺbkovo vyčistí vašu tvár.

Viac na www.philips.sk/s9000prestige

 *756 hodnotení od 7 holičov, z ktorých každý testoval strojček na 108 spotrebiteľoch v Nemecku

Značky: