Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hektické obdobie prijímacích skúšok na stredné školy je za nami.

Nastávajúci študenti sa už tak môžu pomaly, ale isto začať pripravovať na nové prostredie, úlohy a študijné výzvy. Základnou školskou výbavou je šikovný notebook, ktorý zodpovedá potrebám mladých a zvláda aj ďalšie funkcie navyše. Preto si dal Huawei spolu s MateBookmi D 14 a D 15 za cieľ poskytnúť študentom priestor pre úspešné štúdium aj zábavu.

Mladí používatelia, najmä stredoškolskí a vysokoškolskí študenti, sú, čo sa týka nárokov na notebook, veľmi špecifickou skupinou. Dôvodom toho je skutočnosť, že je pre nich veľmi dôležitá výdrž batérie rovnako ako odolnosť a ľahká konštrukcia, aby ich mohli brať všade so sebou a spoľahnúť sa na ne po celý deň.

Nemenej veľký význam sa pripisuje dizajnu. Notebook určený mladej generácii by mal mať skrátka niečo do seba. Avšak skvelý vzhľad nie je ich jediná požiadavka. Rad Huawei MateBook D zastáva všetko, bez čoho sa dnes študenti nezaobídu, a prináša ultratenký dizajn a bohatú výbavu, ktorá uspokojí neustále sa vyvíjajúce potreby mladých.

Výkon a výdrž batérie na jednotku

Oba Matebooky sa môžu pochváliť výkonným procesorom AMD Ryzen, ktorý zaručí plynulý a svižný chod, či už surfujete po internete, alebo pracujete s náročnejšími aplikáciami. Príjemný vizuálny zážitok má na svedomí širokouhlý displej vo Full HD rozlíšení, ktorého okraje lemuje decentný rám, ktorý nenarušuje vzhľad a dodáva notebookom štýl a eleganciu.

Huawei pri vývoji série MateBook D nezabúda ani na praktickú stránku veci. Nie vždy je u študentskej lavici k dispozícii zásuvka, a aj preto by mala batéria niečo vydržať. Nový MateBook sa preto zaobíde bez pripojenia do siete až celých 9 hodín, takže celý školský deň zvládnete ľavou zadnou aj bez “dobíjania šťavy”. No keď už nakoniec šťava predsa len dôjde, notebook rýchlo a ľahko energiu dočerpá vďaka rýchlonabíjaciemu adaptéru, ktorý ho nabije na polovicu už za krátkych 30 minút.

Plnohodnotný notebook za bagateľ

Okrem priaznivej ceny ponúka MateBook D 14 a D 15 všetky dizajnové prvky hodné vlajkových lodí notebookovi. Telo je vyrobené z hliníkovej zliatiny, čím je na rozdiel od plastových a kovových konštrukcií podobných modelov v rovnakej cenovej kategórii oveľa pevnejšie, odolnejšie, a pritom si zachováva svoju ľahkosť. Navyše je notebook veľmi kompaktný a ľahký na prenášanie. Hrúbka MateBooku D 15 je v najširšom bode iba 229 mm, a pri MateBook D 14 je to dokonca len 214 mm.

Zabudnite na ťažkopádne notebooky s hrubým plastovým telom a obmedzenou výbavou. Kúpou MateBooku D 14 alebo D 15 získate moderný, dizajnovo atraktívny notebook, a zároveň ušetríte rodinný rozpočet.

Viac informácií o produktoch Huawei nájdete na https://consumer.huawei.com/sk.

Značky: