Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dokovacia stanica pre disky s funkciou klonovania Natec Kangaroo Dual je zariadenie, vďaka ktorému je možné rýchlo a jednoducho spravovať dáta uložené na diskoch SSD alebo HDD bez nutnosti inštalácie disku v počítači.

Takéto riešenie šetrí nielen čas a zjednodušuje manipuláciu s diskami, ale je obzvlášť užitočné pri použití s notebookmi, v ktorých nie je fyzicky možné pripojiť disky HDD a SSD. Vďaka dvom slotom Natec Kangaroo Dual umožňuje klonovať disky pomocou jediného tlačidla bez nutnosti pripojenia dokovacej stanice k počítaču.

Praktická
Dokovacia stanica je preto praktické zariadenie, ktoré umožňuje užívateľovi jednoducho a rýchlo kopírovať, archivovať, mazať, alebo získavať údaje zo starých diskov, k čomu vám stačí pripojiť dokovaciu stanicu k počítaču pomocou pribaleného kábla USB.

Natec Kangaroo Dual je tiež ideálnym riešením pre firmy, ktoré môžu využívať dokovaciu stanicu na rýchle a efektívne archivovanie údajov, bez nutnosti investovať v drahé zariadenia NAS.

Vďaka dvom slotom SATA vám Natec Kangaroo Dual umožňuje klonovať disky pomocou jediného tlačidla bez nutnosti pripojenia dokovacej stanice k počítaču. Kangaroo Dual naviac obsahuje praktické LED diódy umiestnené na prednom panely, ktoré informujú užívateľa o stave operácie.

Vysoká prenosová rýchlosť
Natec Kangaroo Dual používa štandard USB 3.0, ktorý umožňuje prenos dát rýchlosťou až 6 Gbps (Super-speed). V balení sa nachádza výkonný napájací zdroj, ktorý efektívne napája zariadenie a umožňuje dosiahnuť maximálnu prenosovú rýchlosť.

Široká kompatibilita

Dokovacia stanica Natec Kangaroo Dual podporuje 2,5″ a 3,5″ HDD i SSD s rozhraním SATA I/II/III. Vďaka funkcii Plug&Play, ktorá je kompatibilná s väčšinou operačných systémov Windows a IOS si počítač automaticky nainštaluje potrebné ovládače. Po pripojení zariadenia pomocou portu USB sa nový disk zobrazí v počítači.

Odolná konštrukcia
Natec Kangaroo Dual je vybavený odolným a stabilným telom, ktoré poskytuje vysokú bezpečnosť disku nachádzajúceho sa vo vnútri a jeho optimálne chladenie. Gumové nožičky v spodnej časti zabraňujú presúvaniu dokovacej stanice po stole. Disky možno vkladať a vyberať zo stanice v režime Hot Swapp.

Dostupnosť a cena
Natec Kangaroo Dual  je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 26 EUR vrátane DPH.

Špecifikácie
Max. prenosová rýchlosť 6 Gbps
Rozhranie: USB 3.0
Konektory (vstupné): 2 × Sata I/II/III
Konektory (výstupné): USB 3.0 Type-B
Max. kapacita disku: 8 TB
Veľkosť disku: 2,5″ a 3,5“
Rozmery (Š x V x H): 129 × 95 × 75 mm
Typ disku: HDD, SSD
Materiál: Hliník, ABS
Kompatibilné so systémami: Windows XP/Vista/7/8/10, Mac, Linux
Obsah balenia: Dokovacia stanica, USB 3.0 kábel, napájací adaptér, návod na použitie

Značky: