Doogee S98 Pro je odolný telefón s mimozemsky inšpirovaným dizajnom je v predaji od 8. júna.

Telefón kombinuje 20 Mpx kameru na nočné videnie s termovíznou kamerou, vďaka čomu je ideálnym telefónom pre použitie pri slabom osvetlení. Má tiež tretí fotoaparát, 48 Mpx fotoaparát s vysokým rozlíšením od Sony.

Spoločnosť Doogee sa rozhodla pre termokameru InfiRay, ktorá má viac ako dvojnásobné rozlíšenie ako jej najbližší konkurenti. Má tiež veľmi vysokú obnovovaciu frekvenciu 25 Hz, čo uľahčuje fotografovanie.

Algoritmus Dual Spectrum Fusion spoločnosti InfiRay umožňuje zlúčiť termosnímky s obrázkami z hlavného fotoaparátu s rozlíšením 48 Mpx do jedného obrázku s vykreslením detailov, na lepšiu diagnostiku elektrických skratov, zvýšených teplôt, vlhkosti a podobne.

Doogee S98 ProZdroj: Doogee
Doogee S98 Pro

Batéria telefónu má kapacitu 6000 mAh a podporuje 33 W rýchle nabíjanie a 15 W bezdrôtové nabíjanie. Má 6,3” FHD+ displej, ktorý je vybavený ďalšou vrstvou Corning Gorilla Glass na ochranu pred poškriabaním a náhodnými pádmi.

Vnútri smartfónu je herný procesor MediaTek Helio G96, ktorý je spárovaný s 8 GB RAM a základnou pamäťou 256 GB, ktorá je rozšíriteľná na 512 GB pomocou micro SD karty.

Vďaka hodnotám IP je Doogee S98 Pro vodotesný až do hĺbky 1,5 m vo vode a bude fungovať aj pri extrémnych prúdoch vody. Telefón vydrží pád z výšky až 1,5 m a prežije aj v extrémnych poveternostných podmienkach. Inými slovami, ide o certifikáciu MIL-STD-810H.

Doogee S98 Pro je ideálny odolný smartfón. Jeho vlastnosti mu umožňujú jednoduchý prechod zo staveniska, do kempu a podobne.

Medzi ostatnú dôležitú výbavu patrí NFC, programovateľné tlačidlo, podpora 4 navigačných satelitov GPS (BeiDou, GLONASS, GPS a Galileo) a operačný systém Android 12 hneď po vybalení.

Už skôr sme spomenuli, že S98 Pro má hodnotu 439 amerických dolárov, no počas prvých piatich dní bude k dispozícii cenu 329 USD. Pre prvých 100 kupujúcich je však ešte výhodnejšia cena 299 USD. K dispozícii bude podľa spoločnosti aj niekoľko kupónov.

Záujemcovia si ho môžu objednať cez AliExpress, Doogeemall a používatelia  v Južnej Amerike zase cez platformu Linio.

Článok je pripravený v spolupráci s Doogee.

Doogee S98 ProZdroj: Doogee
Doogee S98 Pro

Značky: