Doogee začalo rok 2022 s Doogee V20, po ktorom nasledoval úspešný model S98. Výrobca teraz predstavuje svoj nový Doogee S98 Pro, odolný telefón s termovíziou, ako nástupcu S98.

Doogee S98 Pro prichádza s nevídaným dizajnom inšpirovaným mimozemšťanmi. Tvar zadného fotoaparátu v kombinácii s tenkými štíhlymi líniami na zadnej strane krytu má evokovať mimozemšťanov.

Tento odolný smartfón má špeciálnu zostavu fotoaparátov. Disponuje 48 Mpx hlavným fotoaparátom a 20 Mpx fotoaparátom pre nočné videnie. V spojení s tepelným snímačom dokáže zachytiť zábery vo všetkých situáciách. Nočné videnie deteguje objekty, ktoré odrážajú infračervené svetlo a tepelný senzor zaznamená zdroje vyžarujúce teplo.

Nový odolný telefón využíva tepelný snímač InfiRay. S najvyšším tepelným rozlíšením 256×192 prináša viac ako dvojnásobný počet tepelných pixelov v porovnaní s ostatnými snímačmi.

V kombinácii s vysokou snímkovou frekvenciou 25 Hz vytvára obraz, ktorý je taký jasný, že dokáže presne odhaliť miesta kde sa šíri prievan, vlhkosť, prípadne kde sú netesnosti či elektrický skrat, upchatie a zvýšené teploty.

Vychytávkou na tomto tepelnom senzore je technológia s názvom Dual Spectrum Fusion Algorithm. Táto technológia umožňuje umiestniť fotografie z tepelného snímača a primárneho fotoaparátu na seba. Následne dokážete nastaviť, akú úroveň priehľadnosti tepelných detailov chcete na skutočnom obrázku. To vám umožní presne odhaliť problémové miesto.

Budeme vás informovať o novinkách o ostatných funkciách, keď ich získame.

Spoločnosť tiež potvrdzuje, že Doogee S98 Pro bude možné zakúpiť od polovice mája. Viac o tomto produkte sa môžete dozvedieť z oficiálnej webovej stránky Doogee S98 Pro.

  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee

Článok je pripravený v spolupráci s Doogee.

Prečítajte si aj:

Značky: